Kaçın Kurası 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kaçın Kurası ilk bölümüyle ekranlara geldi

Kaçın Kurası 2. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV ekranlarında yeni bir dizi yayın hayatına başladı. Kaçın Kurası cuma akşamları artık seyircinin karşısında olacak. Rengarenk dizisinin devamı olan dizi İlk bölümüyle beğeni topladı. Kaçın Kurası 2. bölüm fragmanı da yayınlandı. 
Konu:
Renk, 6 ay önce kalbini İzmir'de defnetmiş, kendi yasını tutuyordur. Bu yası gölgeleyecek makyajı ise yükselen iş grafiği ve elbette başarısıdır. Aylardan beri kalbi kırgın, gönlü yorgun Renk kendini işine vermenin suyunu çıkarmış, iş dışında hiçbir şeye dönüp bakmaz olmuş, duygusal benliği içine kaçmış, bir çeşit organik robota dönüşmüştür...

Adı "Kaçın Kurası" olan ve senaristi değişen dizinin ekibine; Serhat Teoman, Köksal Engür, Eylem Tanrıver, Burak Tamdoğan, Abidin Yerebakan, Atilla Türkyılmaz ve Burcu Altın Akdoğan dâhil oldu. Kaçın Kurası sevgi, aşk, tutku ve heyecan dolu yeni bölümüyle 23 Eylül Cuma akşamı atv ekranında!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler