İlişki Durumu Evli ikinci bölümde Ayşegül ve Can zor durumda

İlişki Durumu Evli

İlişki Durumu Evli ikinci bölümde Ayşegül ve Can zor durumda

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan İlişki Durumu Evli bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Sevilen dizi İlişki Durumu Karışık'ın devamı olan dizi yine oldukça beğenildi. Dizide bu hafta yine hem komik hem romantik anlar yaşanacak.
 
"İlişki Durumu: Evli"nin ikinci bölümünde; Ceyda ile sevgili rolü yapmak zorunda kalan Can, Ceyda'nın kameraların önünde kendini öpmesiyle zor günler geçirir. Ayşegül'ün tepkisini çeken bu hareketi henüz affettiremeden eve yıldırım gibi bir çocuk düşer. Adı Caner olan bu çocuk herkese Can Tekin'in oğlu olduğunu söyleyerek hem Can'ı hem Ayşegül'ü zor durumda bırakır.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği "İlişki Durumu:Evli"nin başrollerini Berk Oktay ve Seren Şirince paylaşıyor. Güçlü oyuncu kadrosunda ise; Nurseli İdiz, Serenay Aktaş, Anıl İlter, Sezai Altekin, Cenan Çamyurdu, Filiz Coşkuner, Gülden Avşaroğlu ve Ayşen Gruda yer alıyor.
 
 "İlişki Durumu: Evli", kahkaha ve aşk dolu yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Show TV'de!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler