İçerde 2. bölümde heyecan yüksek!

İçerde 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Show TV'nin yeni dizisi olan İçerde'nin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin başrollerinde bulunduğu aksiyon dolu dizinin ilk bölümü oldukça beğenilmişti. Yeni dizinin ikinci bölümünde neler olacağına dair ipuçlarının yer aldığı İçerde 2. bölüm fragmanı çıktı.

BÖLÜM ÖZETİ
Öldü zannettiği kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu yakalayan Sarp kontrolünü kaybeder. Yusuf Müdür'le kurdukları plandan vazgeçme noktasına gelmiştir. Ya köstebek olarak kardeşinin izini sürüp onu bulmaya çalışacaktır ya da öfkesine mağlup olup kardeşini kaçıran Kebapçı Celal'le yüzleşecektir. Öte yandan Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun'la ve Eylem'le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert'le, mafyanın içindeki Sarp'ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği İçerde'nin başrollerinde; Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Damla Colbay, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin senaryosunu ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. İki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak yeni bölümüyle her Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv