İçerde 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde 9. bölüm ile ekranlara geldi. Yeni bölümde neler yaşandı, fragman çıktı mı? Detaylar burada...

İçerde 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son dönemlerin en çok izlenen dizisi İçerde 9. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Heyecan fırtınasını her hafta devam ettiren dizide Sarp ile Celal'in karşılaşması nefes kesti. İçerde 10. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

İÇERDE 9. BÖLÜM ÖZETİ

Celal, Sarp'ı kıstırdığını sandığı anda, Sarp, Melek kozunu oynayarak Celal'in adamlarından rahatlıkla kurtularak gitmiştir. Celal, Melek'i Sarp'tan kurtarmak isterken hiç hesaplamadığı bir sürprizle karşılaşır. En güvendiği isimler Komser Yusuf tarafından kıstırılmıştır. Celal tek başına kalmıştır ve artık oyunu farklı kurallarla oynamaya karar vermiştir. En değerlisinin Sarp’ın elinde olduğunu öğrenen Celal, bunun intikamını almak için kolları sıvıyor. Celal ve Sarp yüzleşmesinde neler yaşanacak? Kebapçı Celal’in başına bir şey mi gelecek ...


İÇERDE 8. BÖLÜM ÖZETİ 
Mestan, Sarp'a oynadığı oyunun sonunda Yusuf Müdür ile Sarp'ın çatıda buluşmasını görünce kebapçıya Sarp'ı çağırdı. Celal de Sarp'tan şüphelenmeye başlamıştı ve daha önce Füsun ve Eylem'den uzak durması konusunda uyardığı Mert'i, Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun'un lokantasına gönderdi. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Mestan ve Sarp'ın kebapçıda karşı karşıya geldiği ve nefes kesen dövüş sahnesinin üzerine Sarp'ın başına kimin vurduğunu ve Mestan'ın kimin tavana asıp öldürdüğü merak konusu oldu. Mestan karakterine başarılı performansıyla hayat veren Mustafa Yıldıran diziye veda etti. Celal'in her sözüne "Canım Kurban Babam" lafıyla cevap veren Mestan'ın bu sözleri dillere pelesenk olmuştu. Celal'in tüm kudretiyle gazap içinde ve Sarp'ın ise tek başına karşı karşıya geldiği final sahnesi ise  bölümün çok konuşulan anlarından oldu.


 
Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde'nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler