Hayat Şarkısı 23. bölüm fragmanı çıktı mı?

Hayat Şarkısı 22. bölümle yeni sezona başladı

Hayat Şarkısı 23. bölüm fragmanı çıktı mı?

Haziran ayında sezon finali yapan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hayat Şarkısı yeni sezona merhaba dedi. 22. bölüm ile ekranlara gelen dizi yine oldukça beğenildi. Hayat Şarkısı 23. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

​BÖLÜM ÖZETİ
Hülya, Zeynep ve Cem’in elinden Mahir’in annesi Emine’yi kurtarmayı seçmiştir ve Aylin’in, Cevher Ailesi ile görüşmesini engelleyemez. Eve döndüğünde en büyük korkusu ile yüzleşmek zorunda kalır. Kerim, oğulları Mehmet’i de alıp evi terk etmiştir. Ailenin gözünde de küçük düşen Hülya, yıkım içerisinde ablasının evine yerleşir. Cevher ailesi Kerim’i bulmak için tüm kaynaklarını seferber eder, ancak Kerim’in yerini bulmak kolay değildir.

Hayat Şarkısı 21. Bölümde neler olmuştu

İntikam duygusuyla yanıp tutuşan Cem ve Zeynep Mahir’in annesini kaçırırlar. Mahir Emine anneyi kurtarmak için Hülya’nın sırlarının hepsini anlatmak zorunda kalır. Aylin Kerim’in okuldan atılmasının nedenlerini anlatmak için İstanbul’a gelir. Filiz ve Nurgül Bayram ile görüşmek isterler. Bu görüşmede Mehmet’in annesinin Filiz olduğunu söylemek isterler. Hülya bir köşeye sıkışmış durumdadır. Bir sonraki hamleyi iyi düşünmek zorundadır.

Oyuncu Kadrosu: Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler, Deniz Hamzaoğlu, Pelin Öztekin, Deniz Altan, Aydan Taş, Olgun Toker, Almila Bağtıaçık, Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu, Sibel Melek Arat, Taha Yusuf Tan, Aden Duru Orak, Elif Sevinç
Dizinin gelecek sezonunda Müfit karakterini canlandıran Osman Alkaş ve Filiz karakterine hayat veren Amila Bağrıaçık dizide olmayacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv