Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölüm fragmanı çıktı mı?

Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölümü ile ekranlara geldi

Hayat Bazen Tatlıdır 4. bölüm fragmanı çıktı mı?

Star TV'nin yeni dizisi Hayat Bazen Tatlıdır 3. bölümü ile ekranlara geldi. İlk bölümleriyle sevilen dizide geçen hafta Burak ile Koray'ın kavgası feci şekilde sonlanıyordu. Bu hafta ikili arasında yaşananların yanı sıra Hayat ile Cerrah arasında yaşanan sürprizler de vardı. Hayat Sevince Güzel 4. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Hayat Bazen Tatlıdır bölüm özeti

Burak ve Koray’ın Boğazın derinliklerinde biten kavgası hastaneye taşınır.  Koray’ın durumunun iyiliğinin aksine, Burak ve ailesini kötü bir sürpriz beklemektedir. Her şeye kendisinin sebep olduğunu düşünen Gözde, Burak’a destek olmak isterken Sevda’nın şimşeklerini üzerine çeker. Burak’ın hastanede olmasını fırsat bilen Koray ve arkadaşları ise Gedikpaşa Lisesi öğrencilerine meydan okurlar.  Öte yandan Hayat’ın Cerrah’tan istediği yardım, ikisinin arasındaki buzları eritebilecek mi?
hayat bazen tatlıdır 3. bölüm

Geçen hafta neler olmuştu?
Koray’ın okula gelmesini hazmedemeyen Hayat, Şerif’le konuşmaya gittiğinde beklemediği bir tepki ile karşılaşır. Koray’ın yakın arkadaşlarını da yeni okuluna getirmesiyle okulda dengeler değişir. Hayat, Cerrah ile konuşup durumu çözmeye çalışırken farkında olmadan yeni bir tartışmanın içinde bulur kendini. Koray’ın okulu bırakma tehdidi karşısında çaresiz kalan Cerrah, Hayat’ın hışmına uğrar. Öte yandan Burak ve Gözde arasındaki çekimi tehlikeli bulan Sevda, Gözde’ye diş bilerken, Cerrah’ın okula bağış yaptığı bilgisayarları Şerif’in oyun konsolu olarak kullanmasıyla okulda hareketli anlar yaşanır. Hayat, bu durum karşısında sessiz mi kalacak yoksa Şerif’in oyununu bozabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv