Gülümse Yeter 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter bu hafta 14. bölümü ile izleyicilerinin karşısına çıktı

Gülümse Yeter 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv'de yayınlanan ve oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan Gülümse Yeter 14. bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Sevilerek takip edilen dizide bu hafta Cem'in planı işe yarıyor. Sarp ve Gül ise yakınlaşıyor. Diğer taraftan Lütfü, Cem'in şirketinde işe başlıyor. Gülümse Yeter 15. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. 

BÖLÜM ÖZETİ

Lütfü’yle işbirliği yapan Cem’in Yasemin ve Sarp’ı ayırma planı işe yaramıştır. Cem’in Yasemin’i öptüğünü gören Sarp, Yasemin’den uzaklaşır ve kendini kandırılmış hisseder. Kemal, Gül’e yakın olabilmek için tekrar hastaneye döner. Gül ise Seçil’in tuzağına düşen Kemal’e olan inancını tamamıyla kaybeder. Sarp ve Gül’ün aşk acısı çekmeleri onları birbirine daha da yakınlaştırır. Hasan Efendi'nin evde yalnız kalmasını fırsat bilen Neriman, bulduğu her fırsatta soluğu Civan'ların evinde alır. Tevfik’in de eve yerleşmesiyle Hasan Efendi kendisini yeni bir karmaşanın içinde bulur. Yeni ve büyük ev ile heyecanlanan Ahmet ve Ayten umduklarını bulamaz. Yaşanan aksilikler ve büyük evin zorlukları arasında sıkışıp kalırlar. Civan'lar sayesinde evine geri dönen Nermin evin keyfini çıkartırken Lütfü ise Cem’in şirketinde işe başlar...


Dizi künyesi

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler