Familya 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Familya 6. bölümü ile izleyicileriyle buluştu.

Familya 7. bölüm fragmanı çıktı mı?

Uğur Yücel gibi usta bir ismin başrolde yer aldığı Familya 6. bölümü ile ekranlara geldi. FOX TV'de yayınlanan beğenilen dizi yine oldukça güldürdü. Her hafta  salı günleri ekranlara gelen dizi sevilerek takip ediliyor. Familya 7. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak.

FAMİLYA 6. BÖLÜM ÖZETİ

Daha aydınlık bir yaşa adım atmak için mumları üflemeye yönelen Yaşar, kendini karanlık bir iftiranın içinde bulur. Babalarının ansızın götürülmesine tanık olan Beyoğlu familyasında büyük bir kararsızlık havası hakim olur. Bir yanda yılların öfkesi, öte yanda haksızlığı gören aile, bir seçim yapmanın eşiğine gelir. Beyoğlu hanesinde çatlak ses olarak yükselen Namık, herkesi kendi yanına çekmek için kolları sıvar. Bu yolda ona akıl veren kişi hiç beklenmedik biri olacaktır. Tarafını seçen familya, Toprak'ın coşkulu önderliğinde hem eğlenceli hem de çok tehlikeli bir plan için kolları sıvar. Casim'in yalan çemberi daralırken, Yaşar'ın da vakti giderek azalmaktadır...


GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Beyoğlu familyasında işler çıkmaza sürüklenirken, Hava babasının hastalık gerçeğine adım adım yaklaşır. Ateş ve Hare ölümle burun buruna gelmiştir. Toprak aşkı uğruna girdiği yolda, Ezgi'nin aldığı bir kararla büyük şaşkınlık yaşar. Her şey büsbütün karışırken, Casim kirli mücadelesini giderek tırmandırır. Bergütay'ın gelişiyle familya komik ve yanlış anlamalarla dolu bir durumun içine düşer. Sezer dedesi için duygu dolu bir sürpriz planlarken Hava'nın şüpheleri giderek artar. Tehditlere pabuç bırakmayan Yaşar, Casim'in karşısına çıkar ve restini çeker. Casim'in son ve karanlık planı ise, Beyoğlu familyasının tek neşeli gecesine bomba gibi düşecektir. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler