Evleneceksen Gel yeni bölümde neler olacak? Nurullah'ın ailesinin isteği var

Evleneceksen Gel yeni bölümüyle ekranlara gelecek

Evleneceksen Gel yeni bölümde neler olacak? Nurullah'ın ailesinin isteği var
Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan sevilen izdivaç programı Evleneceksen Gel yeni bölümüyle bugün yayınlanacak. Seda Sayan ile Uğur Aslan'ın sunduğu programda bekarlar eşlerini arıyor. Bu sırada ilginç olaylar da yaşanıyor. Sebilen program hafta içi hergün canlı yayınla ekranlara geliyor.

Evleneceksen Gel'in yeni bölümünde bugün Nurullah Solmaz'ı ailesinin yanına tanıştırmaya götürdü. Aile ziyaret sırasında gelin adayı Solmaz'dan bir istekte bulundu. Peki bu istek ne? Merak edilen soru bugün yanıt bulacak.

"Evleneceksen Gel"de bugün; Nurullah Solmaz'ı ailesi ile tanışmaya götürdü. Peki aile ziyaretinde neler yaşandı? Nurullah'ın ailesi Solmaz'dan ne istekte bulundu?

PROGRAM HAKKINDA

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor.  Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalplerin sesini duyurmak ve milyonların önünde mutluluk dağıtmak için Show TV’de buluşuyor!  Seda Sayan ve  Uğur Arslan’ın renkli sunumuyla ekrana gelecek olan, hayallerin gerçekleşeceği Evleneceksen Gel’i saat 15.00'te ekranlarda olacak.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler