Delibal filmi oyuncuları ve hakkında detaylar

Delibal filmi ne zaman çıktı, oyuncuları kimler, konusu ne? İşte hakkındaki detaylar

Delibal filmi oyuncuları ve hakkında detaylar

Son dönemin yıldız isimleri Leyla Lydia Tuğutllu ile Çağatay Ulusoy'un başrollerinde yer aldığı Delibal filmi 4 Ekim akşamı ilk kez televizyonda yayınlandı. Star TV'de izleyicilerle buluşan film, sinemada görücüye çıktığında büyük beğeni toplamıştı.

DELİBAL HAKKINDA DETAYLAR

Ay Yapım'ın yapımcılığındaki, Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu 2015 yapımı Delibal için başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy 7.5 kilo vermişti. 25 Aralık 2015'te vizyona giren film bir çok ülkede de sinemada yer aldı.


Konusu: Mimarlık öğrencisi olan ve hobi olarak müzik yapan Barış hayatın tadını çıkarmaktan keyif alan birisidir. Füsun’u ilk gördüğü anda hayatında hiç bilmediği bir duyguya kapılmıştır. Hep teğet geçen aşk bu defa Barış’ı yakalamıştır. Aşkı ona tattıran bu kız kimdir? İsmini bile bilmediği ama aşık olduğu bu kıza bir şekilde ulaşmak ister ve ulaşır da… Füsun’u bulmak, ulaşmak tamamdır da; aklında üniversiteyi derece ile bitirip Amerika’da master yapmaktan başka şey olmayan Füsun’u bir de aşka ikna etmek lazımdır. Yakışıklı, akıllı ve içten olan Barış, sonunda bunu da başarır. Füsun’u kendine aşık eder, evlenirler. Her şey masallardaki gibidir. Ta ki masal bir gün bozulana kadar...

Oyuncular: Çağatay Ulusoy - Barış Leyla Lydia Tuğutlu - Füsun, Hüseyin Avni Danyal - Tarık, Nazan Kesal - Selma, Mustafa Avkıran - Hayri, Laçin Ceylan - Macide, Bahtiyar Engin, Zafer Akkoyun - Haydar, Defne Kayalar, Toprak Sağlam - Filiz, Baturalp Yılmaz - Gitarist, Mert Carım - Ahmet, Barış Aytaç - Onur
Ali Seyitoğlu - Tunç, Kıvılcım Ural - Nisan, Emre Karaoğlu - Taner


ÇALINTI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

"Delibal" filminin, Hint yapımı "Moonu 3" filmine birebir benzediği ortaya çıktı.

Senaryosunu Yıldırım Türker'in yazdığı filmde üniversite arkadaşı olan Barış ve Füsun'un tutku dolu aşk hikayesi anlatılıyor.

Filmin öyküsünün, ülkemizde de Mart 2012'de seyirciyle buluşan Hint yapımı "Moonu 3" filmiyle birebir benzediği açıklandı. İki film arasındaki şaşırtan benzerlik izleyenleri şoke etti. Moonu 3'te Ram isimli genç, okula giderken ilk görüşte tutulduğu Janani'yle büyük aşk yaşamaya başlıyor, ta ki Ram'ın psikolojik hastalığı ortaya çıkana kadar... Başrollerini Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Delibal filminde de, aynı üniversitede okuyan Barış ve Füsun'un tutku dolu aşkı, Barış'ın psikolojik rahatsızlığının ortaya çıkmasıyla bozuluyor.

AFİŞİ BİLE AYNI

Ali Bilgin'in yönettiği "Delibal"ın afişinin bile Hint yönetmen Aishwarya Dhanush'un yönettiği "Moonu 3" filmiyle aynı olması dikkat çekiyor. Delibal'ın ekibi geçen günlerde Gülay Afşar'ın Gece Gündüz programına konuk olmuş, yönetmen Ali Bilgin orada Delibal'ın, film ismi vermeden alıntı olduğunu açıklamış ve "Alıntı yaptığımız projeyi yerelleştirip farklı bir lezzet kattık" demişti. Ancak yönetmen Ali Bilgin'in "alıntı" dediği Delibal'ın birebir Hint yapımı "Moonu 3"ün taklidi çıkması, her iki filmi de izleyen seyircilerin büyük tepkisini çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler