Arkadaşlar İyidir 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

Arkadaşlar İyidir 7. bölümü ile seyircisiyle buluştu

Arkadaşlar İyidir 8. bölüm fragmanı çıktı mı?

Show Tv'nin yeni dizilerinden Arkadaşlar İyidir 7. bölümü ile ekranlara geldi. Kısa sürede beğenilen dizide bu hafta Eren'in hayatı altüst olurken Gizem ve Eren yakınlaşmaya başladı. Arkadaşlar İyidir 8. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

 Hayri’nin dayak yemesiyle birlikte Eren’in hayatı altüst olur. Evde bir süre ona bakmak zorunda kalır. Olayı öğrenen herkes Eren’in evine geçmiş olsun demeye gelince, Eren’in nerede yaşadığı ortaya çıkar. Yunus ve Eren barışır. Gizem ve Eren arasında henüz adı konulmamış bir yakınlaşma başlamıştır.
Yunus, hediyelerini almak için Seda’ya gider. Merve, annesiyle birlikte yemeğe çıkar ama restoranda Arda’nın da servise yardım ettiğini görünce çok gerilir. Merve’yle Arda restoranda karşı karşıya gelir ama birilerinin onları izlediğinden habersizdirler. Ayşe, Salih’ten şüphelenmiştir. Onu takip etmeye başlar. Bu sırada Candan da Salih’e şantaj yapmaya devam etmektedir...


Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği "Arkadaşlar İyidir"in yaratıcı yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yönetmenliğini Deniz Koloş, senaryosunu ise Ekin Atalar kaleme alıyor.Başrollerini; Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu, Akın Akınözü, Hayal Köseoğlu ve Emre Karayel'in paylaştığı "Arkadaşlar İyidir"in zengin oyuncu kadrosunda;Cankat Aydos, Didem İnselel, Neslihan Yeldan, Devrim Özder Akın, Ece Dizdar ve usta oyuncu Ahmet Mekin rol alıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler