Diyarbakır’da kaçakçılara büyük darbe

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir haftada kaçakçılara yönelik düzenlenen beş farklı operasyonda, piyasa değeri 716 bin 700 TL olan 141 bin 602 paket kaçak sigara ile 120 şişe kaçak içki ele geçirildi.Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamad

Diyarbakır’da kaçakçılara büyük darbe

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir haftada kaçakçılara yönelik düzenlenen beş farklı operasyonda, piyasa değeri 716 bin 700 TL olan 141 bin 602 paket kaçak sigara ile 120 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce il genelinde kaçakçılık yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik 5 farklı operasyon düzenlendiği belirtildi. Açıklamada, operasyonlara ilişkin şunlar kaydedildi:

"1 Ekim'de il merkezinde Van istikametinden gelen bir araç durumundan şüphelenilerek durdurulmuş, araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 205 bin TL olan değişik markalarda toplam 41 bin paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. 4 Ekim'de il merkezinde piyasa değeri 9 bin TL olan 120 şişe kaçak alkollü içki ile Ergani ilçesinde piyasa değeri yaklaşık 49 bin 700 TL olan değişik markalarda toplam 9 bin 940 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. 5 Ekim'de il merkezinde bir ikamette yapılan aramada, piyasa değeri 118 bin TL olan değişik markalarda toplam 23 bin 662 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. 6 Ekim'de yine Van ili istikametinden gelen bir araç durumundan şüphelenilerek durdurulmuş, araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 335 bin TL olan değişik markalarda toplam 67 bin paket kaçak sigara ele geçirilmiştir. Yapılan operasyonlarla toplam piyasa değeri 716 bin 700 TL olan 141 bin 602 paket kaçak sigara ile 120 şişe kaçak içki ele geçirilmiş, 3 araca el konulmuş ve 9 şahıs ile ilgili adli işlem yapılmıştır. Yapılan operasyonlarla ilgili olarak tahkikatlar devam etmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler