Diyarbakır’da amatör kulüpler akademi ligi’ne katılmak istiyor

 Dördü Diyarbakır’dan olmak üzere bölgeden sekiz amatör kulüp TFF’nin organize ettiği Coca Cola Akademi Futbol Ligi’ne katılmak için başvurdu. Diyarbakır’dan Ergani Gençlerbirliği, DSİSpor, Kayapınar Belediyespor ve Yenişehir Belediyespor başvuru yaparken

Diyarbakır’da amatör kulüpler akademi ligi’ne katılmak istiyor
 Dördü Diyarbakır’dan olmak üzere bölgeden sekiz amatör kulüp TFF’nin organize ettiği Coca Cola Akademi Futbol Ligi’ne katılmak için başvurdu. 
Diyarbakır’dan Ergani Gençlerbirliği, DSİSpor, Kayapınar Belediyespor ve Yenişehir Belediyespor başvuru yaparken, ayrıca Nusaybin Gençlerbirliği, Silopi Serhat Belediyespor, Siirt Botanspor ve Cizre Belediyespor’un bu lige katılmak istediği kaydedildi.
Son yıllarda alt yapıya verdiği önem ve genç kategorilerinde katıldığı Türkiye şampiyonalarında elde ettiği başarılarla dikkat çeken Ergani Gençlerbirliği’nin Genel Koordinatörü Mehmet Kanat, Akademi Ligi’ne katılmalarının bölgede futbolun gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Kanat, “Akademi Ligi’ne bu işe yatırım yapan, emek veren kulüplerin de alınması lazım. Bu iş profesyonel kulüplerle sınırlı tutulmamalı. Şartları yerine getiren amatör kulüplerin bu lige alınması futbolun gelişmesine katkı sunacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan olumlu yanıt bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler