Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu çok yoğun

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocais ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dışişleri Baka

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu çok yoğun

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocais ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bugün AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Mogherini ve Kocias, Çavuşoğlu'nu yeni görevi için tebrik etti. Çavuşoğlu'nun Mogherini ile görüşmesinde ayrıca düşen Rus savaş uçağı konusunun da gündeme geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler