Dinleme operasyonu sürüyor.

İzmir'de, "askeri casusluk" konusunda operasyon düzenleyen polisler, Sabah saatlerinde gözaltına alınmaya başlandı. Yaklaşık 30 polisin gözaltına alındığı bildirildi.İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kamuoyunda Askeri Cas

Dinleme operasyonu sürüyor.

İzmir'de, "askeri casusluk" konusunda operasyon düzenleyen polisler, Sabah saatlerinde gözaltına alınmaya başlandı. Yaklaşık 30 polisin gözaltına alındığı bildirildi.

İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, kamuoyunda Askeri Casusluk Davası olarak bilinen gizli bilgi ve belge bulundurma davası ile aralarında eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın bacanağı C.H.'nin de bulunduğu liman işletme müdürlüğünde rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla ilgili yapılan dinlemelerde görev yaptığı iddia edilen çok sayıda polis gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Aydın ve Erzurum'da da gözaltına alınan kişilerin olduğu öğrenildi.

1. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ GÖZALTINDA

İzmir'de evlerde arama yapan ekipler, 1 emniyet mensubunu gözaltına aldı. Aramalarını sürdüren polis, gözaltına alınan şüpheliyi İl Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Polislere yönelik operasyon kapsamında yaklaşık 30 polisin gözaltına alındığı bildirildi.

ASKERİ CASUSLUK DAVASI

Askeri casusluk davası olarak bilinen ve 10'u tutuklu 357 sanığın yargılandığı 'Gizli bilgi ve belge bulundurma' davasında, 2014 Temmuz ayında tutuklu kalmamıştı. Davada yargılanan şüpheliler, "şantaj ve fuhuş" gibi yöntemlerin kullanarak sır niteliğinde olan gizli askeri belgeleri temin etmekle suçlanıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem