Dikkat! Trabzonspor sözleşmeyi feshetti!

Trabzonspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada anlaşmalı olduğu şirketle sözleşmesini feshettiğini duyurdu. Bordo mavili kulüp taraftarlarını da uyararak kendilerine gelecek telefonlara itibar etmemeleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bild

Dikkat! Trabzonspor sözleşmeyi feshetti!

Trabzonspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada anlaşmalı olduğu şirketle sözleşmesini feshettiğini duyurdu. Bordo mavili kulüp taraftarlarını da uyararak kendilerine gelecek telefonlara itibar etmemeleri ve Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bildirmeleri istendi.

İşte yapılan açıklama;

Trabzonspor Dergisi’ne abone kazandırmak amacıyla 01.02.2014 tarihinde çalışmaya başladığımız CİM Teknoloji İç ve Dış Ticaret A.Ş ile ilgili şikayetler, söz konusu şirket ile kurduğumuz diyaloğa rağmen çözülememiştir. Şikayetlerin artarak devam etmesi üzerine bu şirket ile olan sözleşmemiz feshedilmiştir.

Bundan böyle üyelerimizin söz konusu şirket ve/veya Trabzonspor adına telefon ile pazarlama yaptığını iddia edenler tarafından gelmesi muhtemel çağrıları dikkate almamaları, böyle bir durumla karşılaşmaları halinde ise ikamet ettikleri ilin Cumhuriyet Başsavcılıklarına müracaat etmeleri hususunu önemle belirtmek isteriz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler