Dikkat! Elektrik kesilecek

Trabzon merkez ve Vakfıkebir ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak. ÇEDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, tesis yenileme çalışması nedeniyle 3 Ağustos Pazar 07.00-14.00 saatleri arasında, Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy, Aydoğdu, Mısırlı,

Dikkat! Elektrik kesilecek
Trabzon merkez ve Vakfıkebir ilçesinde elektrik kesintisi uygulanacak.
 
ÇEDAŞ İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, tesis yenileme çalışması nedeniyle 3 Ağustos Pazar 07.00-14.00 saatleri arasında, Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy, Aydoğdu, Mısırlı, Mahmutlu, Çavuşlu, Hamzalı, Deregözü, Ballı ve Ardıçlık mahallelerine elektrik verilemeyeceği belirtildi.
 
Açıklamada, aynı gün 08.00-10.00 saatleri arasında dağıtım sistemine bağlantı çalışması sebebiyle merkeze bağlı 2 Nolu Beşirli ve Karşıyaka mahalleleri ile MİT binaları ve Orman Bölge Müdürlüğü'nde elektrik kesintisine gidileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler