Dikkat! Cami avlusunda panik var

Giresun’da cami avlusunda unutulan bir çanta paniğe neden oldu. Edinilen bilgilere göre, akşam namazının ardından Hacimiktad Camisinin avlusunda sohbet eden vatandaşlar, yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen bir kişi tarafından giriş kapısının önüne bırakı

Dikkat! Cami avlusunda panik var
Giresun’da cami avlusunda unutulan bir çanta paniğe neden oldu.
 
Edinilen bilgilere göre, akşam namazının ardından Hacimiktad Camisinin avlusunda sohbet eden vatandaşlar, yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen bir kişi tarafından giriş kapısının önüne bırakılan çantanın uzun süre alınmaması üzerine polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, şüpheli çantanın içinde önemli bir şey olmadığı anlaşıldı. Polis ekipleri tarafından açılan çanta içerisinden kıyafetler çıktı. Görgü tanıkları, “Yabancı uyruklu olduğunu düşündüğümüz bir vatandaş geldi ve çantayı buraya bıraktı, Uzun sürer gelmeyince biz de polise haber verdik” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel