Dikkat! Avrupa'da Passolig gerekli!

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, PASSOLİG uygulamasının Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı maçlarda da geçerli olacağını vurguladı.PASSOLİG, zorunlu bir uygulama olduğunu belirten Sadıklar, “Bu uygulama futbola

Dikkat! Avrupa'da Passolig gerekli!

Trabzonspor Stadyum ve Amatör Branşlar Sorumlusu Köksal Sadıklar, PASSOLİG uygulamasının Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı maçlarda da geçerli olacağını vurguladı.

PASSOLİG, zorunlu bir uygulama olduğunu belirten Sadıklar, “Bu uygulama futbola yeni bir standart ve kalite getirecektir. Maç izlemek artık daha keyifli ve güvenli olacak. Daha çok aile güzel bir zaman geçirmek için Avni Aker Stadyumu’na gelecek. PASSOLİG Trabzonspor kartı bizim bir ürünümüz, alınan her kart, Passolig ile yapılan her harcama Trabzonspor’a katkı demek. Bunu sponsor yapmasa her kulüp çok daha fazla maliyetle bu işi yapmak zorunda kalacaktı ve bedelini kart ve bilet fiyatlarına yansıtmak zorunda kalacaktı. Biz bu uygulamayı avantaja çevirmek istiyoruz. Çünkü bu yalnızca stadyuma giriş kartı değil. Dünyanın her yerinde alışverişte geçiyor, puan kazandırıyor ve birçok avantajı var. Bu kart kullanıldıkça kulüp de kazanıyor. Taraftar yalnızca 25 lira verecek. Üstelik verdiğini fazlası ile geri alabileceği birçok kampanya var üzerinde. Üstelik bu tutarın 17,05 TL’si kulübümüze ve Türk futboluna kalıyor” dedi.

PASSOLİG uygulamasının Avrupa Kupası maçlarında da geçerli olduğunu dile getiren Sadıklar, “Yönetim olarak Avrupa Kupası maçlarıyla ilgili önümüzde iki seçenek vardı. İlki sadece bilet satabilmekti. Bu durumda kombine alan taraftarlarımız sadece lig maçlarını izleyebilecek, Avrupa kupası maçları için ekstra bilet alacaktı. İkincisi ise PASSOLİG uygulamasını devreye sokmaktı. Biz kombine alan taraftarlarımızı mağdur etmemek adına ikinci yolu seçtik. Ülkemizde yasa gereği kombine alabilmenin tek yolu PASSOLİG kartı sahibi olmaktan geçiyor. Böyle olunca otomatik olarak ilk seçenek devre dışı kalıyor. Böylelikle taraftarlarımızı kombineye teşvik edip, hem kendilerinin hem de kulübümüzün kazanmasını sağladık. Bilet uygulaması beraberinde karaborsayı getirebiliyor. Ancak PASSOLİG bunu tamamen ortadan kaldırıyor” diye konuştu.

PASSOLİG kartı için kuyrukta beklemeye gerek olmadığını sözlerine ekleyen Sadıklar, “PASSOLİG kartlarını ister internetten, isterseniz cep telefonunuzdan www.passolig.com.tr’ye girip kolayca alabiliyorsunuz. PASSOLİG Kartı’nı alabilmeniz için basvuru formunu doldurup, fotoğrafınızı yükleyip, ödemeyi gerçeklestirmeniz yeterli. Daha sonra PASSOLİG Kartınızı isterseniz kurye ile adresinizden, isterseniz de stadyum gişeleri ya da belirli PTT şubelerinden teslim alabilirsiniz. Eğer kartta bir gecikme veya aksaklık yaşanırsa bu kez taraftarlarımıza tek maçlık kart verilecek” İfadelerini kullandı.

Yeni sezonda engelli taraftarların ve refakatçilerinin stadyuma giriş durumuna da açıklık getiren Sadıklar, “Engelli taraftarlarımız ve refakatçilerinin stadyuma giriş yapabilmesi için öncelikle PASSOLİG kartı çıkarması gerekmekte. Ardından bu kartla birlikte her maç öncesi gişelere gidip engel derecesini gösteren belgeyle bilet yüklemesi yapması lazım.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor