Zahide Yetiş'le de şişmanlamanın nedeni konuşulacak

Zahide Yetiş'le çarşamba günü sağlık problemi çekenlere derman olacak

Zahide Yetiş'le de şişmanlamanın nedeni konuşulacak
Televizyon dünyasında sağlık programıyla izleyicinin değişilmezi haline gelen Zahide Yetiş, yine bir çok derde derman olmak için yeni programlarla ekranlarda olacak. Zahide Yetiş'le programında bu hafta Prof. Dr. Canan Karatay da konuk olarak gelecek.

Show TV ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş'le de Türkiye'nin ünlü doktorları yayınlara katılarak sağlık sorunlarına çare olmaya çalışıyor.  Sağlığınızla ilgili cevap aradığınız tüm soruları Türkiye’nin en ünlü doktorları canlı yayında yanıtlıyor. Maddi imkansızlıktan dolayı tedavi olamayan hastalar çareyi "Zahide Yetiş'le"de arıyor.

Birbirinden değerli uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktalar, ilişkiler, bitkisel karışımlar, sağlık haberlerindeki son gelişmelerin paylaşıldığı program bugün Türk halkını şişmanlatan hatalar neler, iyot, D vitamini, K vitaminin eksikliği nasıl anlaşılır, vücudumuzdaki hangi belirtiler hangi hastalığın göstergesidir, iyileşmez denen hastalıklar nasıl iyileşir, kilo vererek hayatınızda neleri değiştirebileceğiniz konuları Prof. Dr. Canan Karatay ile konuşuluyor.

Zahide Yetiş’le”, 28 Eylül Çarşamba günü saat 09.30’da canlı yayınla Show TV’de!
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem