Yüksek Sosyete 5. Bölümde yakınlaşma!

Yüksek Sosyete 5. Bölüm bu akşam ekranlarda yerini alacak

Yüksek Sosyete 5. Bölümde yakınlaşma!

Star TV’nin sevilen dizisi Yüksek Sosyete bu akşam saat 20.00’de yeni bölümü ile seyirci karşısında boy gösterecek. Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğluı oturuyor. Yazı Odasının senaryosunu yazdığı dizinin yapımcısı Burak Sağyaşar’dır.

Yüksek Sosyete 5. Bölüm fragmanı…
 

Dizinin 2. fragmanı...


Geçen Hafta neler oldu?
Ceren, Kerem’in evleneceğini öğrenince ondan kaçmaya çalışır. Ama nereye giderse onun ile karşılaşır. Ece’de bu haber ile yıkılır ve onu teselli etmek Mert’e düşer. Ayşen Kerem’i kendine aşık eden kızı merak eder ve Oliva’ya gider. Mert’inde davetsiz misafirleri vardır. Bedia Sultan kılık değiştirerek Mert’i takip eder.

Konusu:
Engin Öztürk emekli bir ailenin tek çocuğu olarak yaşayan birini canlandırır. Hazar Ergüçlü ise zengin bir ailede doğdu. Görkemli bir hayat yaşarken hayatından mutlu değildir. Kerem ve Hazar’ın yolu bir şekilde kesişir. Bu ikilinin hayatlarını konu alır.

Oyuncu Kadrosu:
Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Meriç Aral, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, Hakkı Ergök, Aliye Uzanatağan, Özgür Çoban, Ceyda Tepeliler, Aybike Turan, Taner Barlas, Hülya Gülşen Irmak

Hazar Ergüçlü Kimdir?
 
1 Ocak 1992 yılında KKTC’de doğdu. Tiyatro hayatı Lefkoşa Türk Belediyesi’nin düzenlediği çalışma ile başladı. Profesyonel oyunculuk hayatı Gölgeler ve Suretler ile başladı. Medcezir dizisindeki Eylül karakteri ile birçok kişi tarafından tanınır oldu.
Filmografisi:
Benim Dünyam, Açlığa Doymak, Gölgeler ve Suretler, Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney

Engin Öztürk Kimdir?
 
28 Eylül 1986 yılında Eskişehir’de doğdu. Üniversite eğitimi için Ankara’ya gelen oyuncu Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü okudu. Ama önceden ailesinin istediği üzerine Askeri Meslek Yüksek Okuluna Gitti ama askerliğin kendi için uygun olmadığını anlayınca vazgeçti. Oyunculuk hayatına Fatmagül’ün Suçu Ne? Dizisi ile başladı. Ardından Erdal Beşikçioğlu’nun sahibi olduğu mekânda barmenlik yaparken onu fark eden Beşikçioğlu kendi dizisinde rol verdi.
Filmografisi:
Fatmagül’ün Suçu Ne?, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda, Hatırla Gönül
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem