Yüksek Sosyete 4. Bölümünde sürpriz itiraf!

Yüksek Sosyete 4. Bölümünde yine heyecan dorukta yeni bölümde sular durulmuyor

Yüksek Sosyete 4. Bölümünde sürpriz itiraf!

Star TV kanalının sevilen dizisi Yüksek Sosyete bu akşam sevenleri ile buluşacak. Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün oynadığı dizinin daha şimdiden yüksek izleyici kitlesine sahip. 4. Bölümü ile ekranlarda boy gösterecek. Saat 20.00’de sevenlerini ekranların başına kitleyecek dizinin yapımını Bi Yapım üstlendi. Metin Balekoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaristliğini Yazı Odası yapıyor.

Yüksek Sosyete 4. Bölüm fragmanı…
 
Dizinin 2. Fragmanı…
 


Geçen hafta neler oldu?
Cansu bir müşteri ile bir tartışma yaşadığı için işinden olur. Buna rağmen yeni başladığı hayattan vazgeçmez. Cansu ve Kerem’i hiç beklenmedik biri bir araya getirir. Süreyya’nın çalıştığı vakfa bebeğini de götürdü. Böylece Işıl’a meydan okur.
Mert ise kendini affettirmek için eğlenceli yollar bulur.

Konusu:
Dizi farklı dünyaları yaşayan insanları konu alır. Engin Öztürk emekli bir ailenin tek çocuğunu canlandırır. Hazar Ergüçlü ise zengin biri aileden geliyor. Zengin olmasına rağmen mutlu değildir. Hayattan zevk almaz. İkilinin aşkları birbirlerini hayatlarını tanıma fırsatı olacak.

Oyuncu Kadrosu:
Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Ozan Dolunay, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Özgün Çoban, Meriç Aral, Zuhal Olcay, Hatice Şendil, Ceyda Tepeliler, Taner Barlas, Hülya Gülşen Irmak, Aybike Turan

Hazar Ergüçlü Kimdir?

1 Ocak 1992 KKTC’de doğdu. Oyunculuğa ilk adımını Lefkoşa Belediyesinde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları ile başladı. Profesyonel oyunculuğa ise Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmidir. Medcezir dizisinde Eylül karakterine hayat verdi.
Filmografisi:
Benim Dünyam, Açlığa Doymak, Gölgeler ve Suretler, Analar ve Anneler, Medcezir, Kuzey Güney

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 yılında Eskişehir’de doğdu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversite Devlet Konservatuarı tiyatro bölümünde okumaya başladı. Tiyatrodan önce Asker okuluna giden oyuncu askerliğin kendine uygun olmadığını anlayınca vazgeçti ve oyunculuğa başladı. Çalıştığı barın sahibi Erdal Beşikçioğlu olup onu fark etti. Ve dizisinde bir rol verdi.
Filmografisi:
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem