Yüksek Sosyete 2. Bölümde neler yaşanacak?

Yüksek Sosyete 2. Bölüm fragmanı yayınlandı

Yüksek Sosyete 2. Bölümde neler yaşanacak?

Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün başrolleri paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi ilk bölümünü geçtiğimiz hafta Perşembe günü yayınlandı.  Bu akşam 1. Bölümün tekrarı olan dizinin merakla beklenen 2. Bölüm fragmanı yayınlandı.  
Bi yapımın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturmaktadır. Burak  Sağyaşar Yapımcısı olduğu dizi her Perşembe günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yer almaktadır.

Yüksek Sosyete 2. Bölüm fragmanı…
 

1. Bölümde neler yaşandı?
Cansu ve Kerem’in yolları hiç beklenmedik bir şekilde kesişir.  Birbirlerini ilk gördüğü günden itibaren etkilenen ikili 2. Bölümde arasındaki etkileşim daha da artar.
Konusu:
Farklı hayatları yaşayan iki kişinin aşkını ele alır. Engin Ergüçlü Kerem emekli bir ailenin tek çocuğu zor geçimini sağlayan birini canlandırır. Hazal Ergüçlü ise Cansu adında zengin birini canlandırır. Ama mutsuzdur. Farklı hayatları yaşayan Cansu ve Kerem’in yaşadığı aşklar sayesinde farklı hayatla ile tanışma fırsatı bulacaklardır.

Oyuncu kadrosu:
Hazar Ergüçlü:  Cansu
Engin Öztürk:  Kerem
Meriç Aral: ece
Ozan Dolunay:  Mert

Hazal Ergüçlü Kimdir?


1 Ocak KKTC’de doğdu. Ergüçlü, Lefkoşa Türk Belediye’sinde çalışma yapan Gölgeler ve Suretler adlı film ile oyunculuğa ilk adımını attı. Simay Canay, karakterini canlandırdığı Kuzey Güney dizisinde rol aldı. Medcezir  ve Analar ve anneler dizisinde rol aldı.
Rol aldığı dizi ve filmler:
Benim Dünyam, Açlığa Doymak,  Analar ve anneler, Gölgeler v e Suretler, Medcezir, Kuzey Güney

Engin Öztürk Kimdir?


Eskişehir’de 28 Eylül 1986 yılında doğdu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü okudu.  Hem okuyup hem de Barmenlik yapan Öztürk 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne? Dizisinin seçmelerine katıldı ve Selim Yaşaran karakterini canlandırdı.
Çalıştığı barın sahibi Erdal Beşikçioğlu ile Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde rol aldı.
Rol aldığı diziler:
Fatmagül’ün suçu ne?, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl, Hayat Yolunda, Hatırla Gönü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem