Yeter 23. Bölümde işler karışıyor!

ATV kanalında Perşembe günü saat 21:00’da yayınlanan Yeter dizisi bu akşam 23. Bölümü ile ekran karşısında sevenleri ile buluşacak.  

Yeter 23. Bölümde işler karışıyor!

ATV kanalında Perşembe günü saat 21:00’da yayınlanan Yeter dizisi bu akşam 23. Bölümü ile ekran karşısında sevenleri ile buluşacak.  Aylin’in kararına odaklanan bu akşam ki bölüm de Yekta işleri daha büyük bir çıkmaza mı sokacak? Yoksa hedefine mi ulaşacak?  

Yeter 23. Bölüm fragmanı ve dizi özeti…

Dizide sular hiç durulmuyor. 23. Bölümde Yekta Kanada’ya gitmeyi çok istiyor. Aylin bu fikre ilk başta tepki gösterirken çocuklarında ısrarı ile bu fikre alışıyor. Bu haber giderek herkes tarafından duyulmaya başlıyor. Yekta yurtdışına çıkmadan önce İdil ile birlikte tehlikeli bir yolculuğa hazırlanır. Yekta Zahide ve Yılmaz’a son bir ders vermek için yola düşer.  Bu olay sonucunda Yekta sevinen taraf olur. 

Dizinin konusu;

Aylin üniversite öğrencisiyken Yekta Harmanlı ile tanışır ve evlenir. Yekta işinde çok başarılı bir cerrahtır. Aylin’in yaşadığı bu mutluluk fazla uzun sürmez.  Bu durumdan kurtulmak isteyen Aylin bir plan yapar. Planı 2 çocuğu ile birlikte kaçmaktır. Bu  durumu anlattığı yakın arkadaşı ise kendisine ihanet eder. 

Oyuncu Kadrosu;

Pelin Karahan ve Yurdaer Okur başrolleri canlandırırken Wilma Elles, Korel Cezayirli, Tolga Evren, Selen Domaç, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Tuğçe Kurşunoğlu, Cansu Kurgun, Mustafa Mert Koç, Doğan Can Sarıkaya, Eliz Neşe Çağın’da dizide yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem