Yeter 23. bölüm fragmanı çıktı mı?

Atv'nin son dönemdeki dikkat çeken dizileri arasında yer alan Yeter bu hfta 22. bölümü ile izleyicisiyle buluştu.

Yeter 23. bölüm fragmanı çıktı mı?
Atv'nin son dönemdeki dikkat çeken dizileri arasında yer alan Yeter bu hfta 22. bölümü ile izleyicisiyle buluştu. Sevile dizide bu hafta neler olduğunun ayrıntılarını haberimizden öğrenebilirsiniz. Yeter 23. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında haberimizden izleyebilirsiniz.

BÖLÜM ÖZETİ

Tek başına kurtulmayı kabul etmeyen Yekta, Zafer, Handan ve Filiz ile birlikte cezaevine girer. Yılmaz, Handan'ın tutuklandığını öğrenince, Yekta'yı bitirmeyi kafasına koyar.  Tek kozunu Sabri'ye verir.   Ağabey ile kardeş arasında bugüne kadar sır olarak kalan Coşkun'un mektubunu gündeme getirir.  Eğer Yekta'nın Selçuk'a vurduğunu kanıtlayabilirlerse, Yekta yolun sonuna gelirken, herkes özgürlüğüne kavuşacaktır. Öte yandan İdil ve Gökhan da, Selçuk'un yaşadığını ve Yekta'nın elinde tutsak olduğunu ispatlamanın peşine düşer. Dışarıda herkes Aylin ve diğerleri için mücadele ederken, Filiz içerde Aylin'e yapmadığını bırakmaz. Amacı onu Yekta'nın istediği imzayı vermeye zorlamaktır. Aylin Filiz'i umursamazken, Handan'ın sağlık durumunun kötüleşmesi ile köşeye sıkışır. Vicdanı ile çocuklarından yasal haklarından vazgeçme kararı arasında kalır.

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Yekta'nın Duru ile ilgili açtığı çocuk dolandırıcılığı davası Handan ve Filiz'i Aylin'e düşman eder. Zafer ise kaderine razıdır. Handan'ın belki de cezaevine gireceğini öğrenen Yılmaz'ın Yekta'ya öfkesi bir kat daha büyür. Aylin bir yandan aldığı tepkilere direnirken; bir yandan da savunma için avukat bulmaya çalışır. Ne kimse davayı almak ister; ne de Aylin masraflar için para bulabilir. Avukat çözümü Yılmaz'dan gelir; para ise sürpriz birinden… Herkes yavaş yavaş Aylin'in yanında yer almaya başlarken; Yekta buna izin vermemeye kararlıdır. Yekta'nın kötü baba ve eş olduğunu ispatlayacak geçerli hiç bir şahit bulamayan avukatın aklına; şeytanca bir savunma taktiği gelir. Ancak bu fikir Aylin cephesini birbirine katar. Ya bu fikri kabul edecekler ya da kaderlerine razı geleceklerdir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem