Yeni Mustang ve Edge Trabzon’da tanıtıldı

2017 Model Ford Mustang ve Edge Trabzon Ford Tunalar Otomotiv’de tanıtıldı.

Yeni Mustang ve Edge Trabzon’da tanıtıldı

2017 Model Ford Mustang ile Ford EGDE'nin tanıtımı Trabzon Ford Tunalar Otomotiv'de yapıldı.

Yıldızlı’da bulunan Tunalar Otomotiv’de yapılan lansmanda Ford Otosan Binek Araçlar Bölge Satış Müdürü Ozan Tuncer ve Tunalar Ford Bayi Satış Müdürü Sinan Sezgin Haber61’e Yeni Mustang ve EDGE hakkında önemli bilgiler verdi.

MUSTANG VE EDGE'NİN TANITIMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MUSTANG’E ECOBOOST MOTOR

Ford, Amerikan efsanesi yeni Ford Mustang ile Türkiye’de otomobil tutkunlarını büyülemeye hazırlanıyor. Her dönem efsane stilini koruyan ve nefes kesen performansını Ford’un ileri teknolojileriyle birleştirerek Türkiye yollarına çıkacak olan Ford Mustang, Fastback ve Convertible gövde seçeneklerinde 2.3 litre EcoBoost 317 HP ve 5.0 litre V8 421 HP’lik motor seçenekleriyle sunulacak.

Bugüne kadar toplamda 9 milyonu aşkın satış rakamına sahip olan Ford Mustang, yüksek performansı, akıllı teknolojileri ve eşsiz tasarımı ile Türkiye yollarına çıkıyor. Mustang, Ford yetkili satıcılarında Ford Otosan resmi güvencesiyle müşterilerini bekliyor.

Mustang’in fiyatının ise 135 Bin ile 165 Bin Dolar aralığında olduğu ifade edildi.



BİR SUV'DAN ÇOK DAHA FAZLASI

Ford SUV ailesinin zirvesinde yer alan Yeni Ford Edge, modernlik ve zerafetin somut örneği. Yüksek performansı, modern stili ve gelişmiş teknolojileri Yeni Ford Edge'i benzersiz kılıyor.

Sürüşe Duyarlı Direksiyon Sistemi, direksiyon çevirme oranını, yani direksiyonun ne kadar döndürülmesi gerektiğini optimum hale getirmek üzere yol koşullarını ve sürüş yönteminizi sürekli izliyor.

Park manevrası gibi düşük hızlarda, Sürüşe Duyarlı Direksiyon Sistemi aracın çevikliğini ve dönüş kolaylığını artırarak sürücünün daha az efor harcamasını sağlıyor. Yüksek hızlarda ise direksiyon tepkisini geliştiriyor ve daha az çaba ile keyifli sürüş sunuyor.

Aktif Gürültü Kontrol Sistemi, kabin içi her türlü istenmeyen gürültünün olumsuz etkilerini sönümlemek üzere tasarlanmıştır.

Mikrofonlar belirli ses dalgalarını tespit ederek ölçer. Bir kontrol ünitesi, sohbet veya müzik gibi işitmek istediğiniz sesleri işitmek istemediğiniz seslerden ayırabilir.

Bunun ardından sistem, istenmedik sesleri iptal etmek için insan kulağının algılayamayacağı bir "beyaz gürültü" üretir ve yola konsantre olup size yüksek sürüş keyfi yaşatır.

EDGE’nin fiyatı ise 89 Bin Dolar ile 99 Bin 500 dolar aralığında.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem