Villarreal Liverpool

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final heyecanı yaşanacak. Bu akşam Villarreal Liverpool ile karşılaşacak. El Madrigal’de oynanacak zorlu mücadelede Slovenyalı hakem Damir Skomina düdük çalacak. Saat 22.05’te başlayacak olan maçı Tivibuspor 2 ve TRT 1 canlı yayı

Villarreal Liverpool

UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final heyecanı yaşanacak. Bu akşam Villarreal Liverpool ile karşılaşacak. El Madrigal’de oynanacak zorlu mücadelede Slovenyalı hakem Damir Skomina düdük çalacak. Saat 22.05’te başlayacak olan maçı Tivibuspor 2 ve TRT 1 canlı yayınlayacak.

Karşılaşma öncesinde iki ekibin bugüne kadar yalnızca 1 kez karşılaştığı görülüyor. Bu karşılaşma da hazırlık maçı kapsamında oynandı ve berabere sonlandı. İngiliz ve İspanyol ekipleri arasında ise bugüne kadar toplam 324 kez karşılaştı. Bu mücadelelerde İspanyollar 324 kez kazanırken İngilizler 108 galibiyet aldı ve 85 maç beraberlikle sona erdi. 

villarreal-liverpool.jpg

MAÇ ÖNCESİ DETAYLAR

• İki takım Avrupa'da ilk defa karşılaşacak. • Villarreal, İngiliz takımlarına karşı oynadığı son 10 maçı kazanamadı (6B 4M). • Liverpool, İspanyol takımlarına karşı oynadığı son dört maçın üçünü kaybetti. • Liverpool, dördüncü defa Avrupa kupalarında yarı finalde bir İspanyol takımla karşılaşıyor. Kırmızılılar daha önce bunların ikisinde finale yükseldi, ancak 2009/10 sezonunda Avrupa Ligi'nde Atletico Madrid'e elenmişti. • Villarreal, daha önce sadece bir defa yarı finalde bir İngiliz ekibiyle oynadı: 2005/06 Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e elenmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler