Usta Sanatçı hayatını kaybetti!

Ünlü sanatçılardan Halis Bütünley hayatını kaybetti

Usta Sanatçı hayatını kaybetti!
Birçok ünlüyü sanat dünyasına kazandıran usta sanatçı Halis Bütünley (60) hayatını kaybetti. Bu üzücü haberi Onur Akay kendi twettır hesabından duyurdu.
Akay “Usta müzisyen ve çok sayıda ünlüyü müzik dünyasına kazandıran Halis Bütünley’i kaybettik. Kerim Tekin’le beraber kaza geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Herkes onu o zaman öldü zannetmiş ve yanlış haberler çıkmıştı. Kerim Tekin, Halis Bütünley tarafından keşfedilmişti. Mekânı cennet olsun.” sözlerini kullandı. 

Halis Bütünley Kimdir?
1956 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Birçok solo programı yapan usta sanatçı aynı zamanda orkestralarda bateri de çaldı. Birçok ünlünün Ajda Pekkan, Ezginin Günlüğü, Nilüfer, Zuhal Olcay, Nükhet Duru, Füsun Önal albümlerinde müzisyen olarak katkı sağladı. 
Halis Bütünley Jale, Bora Gencer, Bendeniz, Nalan ve Tayfun Duygulu’nun hem menajerliğini hem de albümlerini hazırladı. 1998 yılında ise Kerim Tekin ile yaptığı trafik kazasında ise ağır yaralandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem