Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye Çek Cumhuriyeti ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Fransa’da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Şampiyonası D Grubu 3. karşılaşmasında Türkiye Çek Cumhuriyeti ile bu akşam karşı karşıya gelecek.

Stade Bollaert Delelis stadında oynanacak karşılaşmayı İskoç hakem William Collum yönetecek. Collum’um yardımcıları İrlandalı hakem Damien McGraith ve İskoç Francis Connor yapacak. Saat 22:00’de oynanacak karşılaşma TRT1’den canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde D grubunda Çek Cumhuriyeti 1 puanla 3. Sırada yer alırken Türkiye’nin puanı bulunmuyor. Gruptaki diğer takımlardan İspanya 6 puanla lider, Hırvatistan 4 puanla 2. Sırada yer alıyor.
İki takım arasında bugüne kadar oynanan 9 karşılaşmada 5 kez Çek Cumhuriyeti sahadan galibiyetle ayrılırken 3 kez Türkiye kazandı. 1 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Çek Cumhuriyetinde oynanan 3 karşılaşmada 2 kez ev sahibi 1 kez Türkiye kazandı. Taraflar en son Avrupa Şampiyonası elemelerinde 10.10.2015 tarihinde Çek Cumhuriyetinde oynanan karşılaşmayı Türkiye 2-0 kazandı.



En iyi üçüncülük için 14 ihtimal! 

 A Milli Futbol Takımımız'ın en iyi 4 üçüncü arasında olabilmesi için 14 ihtimalleri tek tek sıraladık... Bu ihtimallerden en az iki gruptaki koşullardan birinin gerçekleşmesi durumunda en iyi 4 üçüncüden biri olacağız.  
İşte o ihtimaller;  

A Grubu: Arnavutluk'u geçmemiz için Çek'lere 2 fark atmamız lazım.

C Grubu: K.İrlanda - Almanya (Almanya kazanırsa), +1 averajdaki İrlanda'dan 4 fazla averaj yapmamız lazım.

E Grubu: İtalya -İrlanda (İtalya kazanır) ve İsveç- Belçika (Belçika kazanır)

E Grubu: İtalya- İrlanda (İtalya kazanır) ve İsveç - Belçika (İsveç kazanırsa +1 averajı bulunan Belçika'dan 4 fazla averaj yapmamız lazım.

E Grubu: İtalya- İrlanda (Berabere biter) ve İsveç - Belçika (Berabere biter)

E Grubu: İtalya - İrlanda ( berabere biter) ve İsveç - Belçika (İsveç kazanırsa) +1 averajı bulunan Belçika'dan 4 fazla averaj yapmamız şart.

F Grubu: Macaristan-Portekiz (Macaristan kazanır) ve İzlanda Avusturya / İzlanda kazanır)

F Grubu: Macaristan - Portekiz ( Macaristan kazanır ve İzlanda - Avusturya (Avusturya kazanır)

F Grubu: Macaristan - Portekiz ( Macaristan kazanır) ve İzlanda - Avusturya (berabere biter)

F Grubu: Macaristan - Portekiz ( Berabere biter) ve İzlanda - Avusturya (Avusturya kazanırsa) Çeklere 4 fark atmamız şart ​

F Grubu: Macaristan - Portekiz ( Berabere biter) ve İzlanda - Avusturya (berabere biter) Çeklere 4 fark atmamız şart ​

F Grubu: Macaristan - Portekiz ( Portekiz kazanır) ve İzlanda - Avusturya (berabere biter) Çeklere 4 fark atmamız şart

Türkiye gruptan çıkarsa kiminle eşleşecek?  

Türkiye'nin Euro 2016'ta turnuvaya devam edebilmesi için bir mucizeye imza atması gerekiyor. Peki mucize gerçekleşirse Türkiye'nin 2. turdaki rakibi kim olacak?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem