Trabzonspor Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'de son maçta Trabzonspor Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Engin Erdem ve Serkan Olguncan olacak. Saat 20.00'de başlayacak

Trabzonspor Kasımpaşa

Spor Toto Süper Lig'de son maçta Trabzonspor Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor.

Hüseyin Avni Aker stadında oynanacak karşılaşmayı Yaşar Kemal uğurlu yönetecek. Uğurlu'nun yardımcılıklarını Engin Erdem ve Serkan Olguncan olacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşma Lig TV 92. kanal'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Ayrıca karşılaşmayı Haber61.net Canlı anlatım sistemi ile anbean takip edebilirsiniz.

KARŞILAŞMANIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

yanan-top-001.jpg

Maç öncesinde ev sahibi ekip 40 puanla 12. sırada yer alırken Avrupa mücadelesi veren deplasman takımı 47 puanla 7. sırada kendine yer buldu. Deplasman takımı bu maçı kazanır, Osmanlıspor ile Galatasaray mağlup olursa Avrupa kupalarına katılma hakkı elde edecek.

İki takım bugüne kadar 19 kez karşı karşıya geldi. bu müsabakalardan 7 tanesini ev sahibi ekip 4 tanesini ise deplasman takımı kazandı. 8 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Avni Aker'de oynanan 4 karşılaşmada ise deplasman takımının galibiyetinin bulunmaması dikkat çekiyor. Ev sahibi ekibin 4 galibiyeti bulunurken 4 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Taraflar en son 26.12.2015 tarihinde İstanbul'da karşı karşıya geldi. Bu mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem