Tolga Sarıtaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte yakışıklı oyuncu hakkında tüm detaylar haberimizde...

Tolga Sarıtaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Söz dizisinin Yavuz'u Tolga Sarıtaş izleyenler tarafında oyunculuğu oldukça beğeniliyor. Yeni sezonda ekranlarda göreceğimiz yakışıklı oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hakkında bilinmeyenler haberimizde…

TOLGA SARITAŞ KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu aslen Sivaslı'dır. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesi'nde tamamladı. Liseden sonra merak saldığı oyunculuğa, Esenyurt Belediyesi Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda başladı.

Sen de Gitme, Arka Sokaklar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, 20 Dakika, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe, Güneşin Kızları ve Büyük Sürgün Kafkasya dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Söz dizisinde 'Yavuz Karasu' karakterine hayat vermiştir.

Yer aldığı filmler: Bahtı Kara, Kaledeki Yalnızlık, Kötü Çocuk

Almış Olduğu Ödüller:

- En iyi Erkek Oyuncu (Ayaklı Gazete Ödülleri / Türkiye Gençlik Ödülleri / 23.İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri / Ankara Hukuk Ceride-i Kantar / Sabancı Üniversitesi Lacivert Ödülleri / Türkiye Gençlik Ödülleri / 44.Pantene Altın Kelebek Ödülleri / Altın Palmiye Ödülleri / 45.Pantene Altın Kelebek Ödülleri)

- Sosyal Medyada En Sevilen İsim (11.Makinist Medya Sanat Spor Ödülleri)

Tolga Sarıtaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Yakışıklı oyuncunun vermiş olduğu röportaj:

- Genç kızlar sizin için deliriyor! Nedir bunun sırrı?
+  "Büyük bir sevgi ve sahiplenme var. Sokakta ve sosyal medyada çok net görebiliyorum. Bunu yaşamak beni çok mutlu ediyor. Öncelikle hikayeyi sevdi seyircilerimiz. Ali ile Selin’in arasındaki çekimi de sevdiler. Ali ve Selin tutkusu yüksek, güçlü bir aşk yaşıyor. Gençlerin arasındaki iletişimin de yoğun olduğu bir hikaye işliyoruz. Biz de hikayeyi ve karakterleri çok sevdik ve onlara inandık. Sanırım seyircilerimiz de bunu hissettiler ve bizi sevip sahiplendiler"

- Gençlerin ilgisini tutmak kolay değildir aslında. 
+ "Yaklaşık 100 kişinin emeği olan bir işten söz ediyoruz. Kamera önü ve arkasında çok çalışkan bir ekip var. En büyük avantajımız da bu. Devamlı birbirimizi motive ediyoruz, dinç ve enerjiğiz. Bunun da payı büyük. Gençler bizim hikayemizde kendilerinden, hayatlarından bir şeyler buluyorlar. Evet, zengin çocuklar bunlar ama acıları, zaafları, sevinçleri ve aşklarını tüm gençler gibi yaşıyorlar."



- En büyük etken hikayedeki iniş çıkışlar mı yoksa Ali-Selin mi çifti mi? 
 + "Her ikisi de diyebiliriz. Bunu aslında izleyiciye sormak lazım. Ali ile Selin’in ilişkisi fırtınalı, inişli çıkışlı, zorlu bir yolculuk. Hep bir heyecan ve merak var."

- Dizi başlarken bu kadar büyük ilgi göreceğini tahmin ediyor muydunuz? 
+ "Başarı isteğimiz çok yüksekti diyebilirim. Bir de işe başlarken biraz panikten, biraz da heyecandan “ilgi görür mü” diye düşünmek yerine role yoğunlaştım. Karakteri doğru şekilde izleyiciye  aktarmanın yollarını aradım."

- Unutulmaz bir 14 Şubat anınız var mı?
+ Hiç yok.

- Size bu günü kutlamak zorlama mı geliyor?
+ "Hayır. Aşk çok güçlü bir duygu. Aşka ithaf edilen bir gün zorlama demeyelim istersen. Aşk bence hem dünyayı hem de insanı daha da güzelleştiriyor. 14 Şubat Sevgililer Günü, aşk günü olarak geçiyor ama daha çok erkeklere yüklenilmiş bir gün."

- Nasıl yani?
+ "Bütün erkekler birbirine, “14 Şubat’ta sevgiline nasıl bir sürpriz yapacaksın” der. Hiç kızlar arasında böyle bir muhabbet duymadım. Bize kazık olarak atılmış bir gün bence! Heyecanla 14 Şubat’ı bekleyen kızlar ve panik atakla 14 Şubat’ı karşılayan erkekler sürüsüyle karşı karşıyayız."



- O zaman sormak lazım, hayatında kaç kez pelüş ayı almak zorunda kaldın?
+ "Hiç! Anlamsız gelen hiçbir şey almadım bugüne kadar. Ya da ona anlamlı ama bana anlamsız gelecek bir şeyi..."

- Bu kadar aşık bir adamı oynamak için bir duygu birikimi olması gerekiyor. Nasıl oynanıyor bu aşık adam rolleri?
+ "Hiç aşık olmadım, onu söyleyeyim. Aşka dair filmler, kitaplar, romanlar, aşkı tarif etmeye çalışan bir sürü kaynak var hayatta. Hatta bütün yaşam enerjisi onun üzerine kurulu diyebiliriz. Ali, aşık olduğunda ne yaşar, ne hisseder, ona çalıştım sadece. Bu arada aşık olmadım dedim ama tutkulu ilişkilerim ya da aşık olduğumu sandığım dönemlerim oldu."

- Aşık olmadığını ayrılınca mı anladın?
+ "Birlikte olmak değil mesele. Aşk zaten birlikte olamama hali bence. Aşık olan insan hemen kendini belli eder. Bakışından tutun tenine kadar sirayet eder. Bu arada tabii ki aşık olmak isterim..."

- 'İsterim, olmadım' dedikçe Hande ile aranızda bir şey olmadığını anlıyoruz.
+ "Aşkı kim istemez. Dedikodulara gelince, bu da çok normal. İşimizi iyi yapmaya çalışıyoruz ve sette yoğun zaman geçiriyoruz. Ali ile Selin’in aşkı bu kadar tutkulu olunca yakıştırma da oldu. Ben de çok yakıştırıyorum. Çok değerli bir aşk hikayesi var ortada, biz de bunu canlandırmaya çalışıyoruz."

- Hep oyuncu mu olmak istiyordunuz?
+ "Amacım ne olursam olayım, mesleğini seven ve mutlu bir adam olmaktı. Müzikle ilgileniyordum ama sonra tiyatro başladım ve oyunculuğa yöneldim."

- Şimdi müziğe devam mı? Yeni proje var mı?
+ Şimdilik hayır. Yazın çekilecek bir sinema filmi var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler