Tatlı İntikam bitiyor mu?

Tatlı İntikam bu hafta neden yayınlanmayacak? yoksa bitiyor mu?

Tatlı İntikam bitiyor mu?

Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Tatlı İntikam 2 Temmuzda yayınlanmayacağını belirtti. Dizinin bitip bitmeyeceği ise merak konusu. Başladığı günden beri reytinglerde başarı yakalayan dizinin başrollerinde Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tugutlu oynuyor. Sevircilerin beğenisini kazanmış olan dizinin yeni bölümü bugün ekranlarda olmayacak. Kanal Bayram nedeniyle diziye 1 hafta tatil verdi. Bayram programları yapması nedeniyle bugün yayınlanmayacak.
Rakip birçok dizinin final yapması ile Cumartesi günlerinin sahibi oldu.

Arası bozulan Sinan ve Pelin duygu dolu anlar yaşarlar. Pelin Paris’e gitmek için hazırlanır. Sinan Taksiyi durdurarak gitmekten vazgeçirmeye çalıştı. Ama Pelin taksiye binip devam etti. 2. Fragmanında ise babası ile yaptığı konuşmada Pelin’in gitmediği öğreniliyor. Babası ile çok duygusal bir konuşma yapıyor.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Pelin’in babası her şeyi kızına anlatır. Sinan tarafından kandırılan Pelin yıkılır. Sinan ise Rüzgâr ile konuşur ve oyunu bitirmek istediğini söyler. Pelin’e ise gidip oyunu bitireceğini söyler ama Pelin’in artık ne güveni ne de inancı kalmıştır.

Konusu:
Pelin aşk konusunda hiç başarılı değildir. Düğün günü sevdiği adam tarafından terk edilir. Yaşlı bir kadının dediğine göre geçmişte kendisine ah eden biri vardır onu bulup kendini affettirmezse hiçbir zaman aşk hayatı normale dönemeyecektir. Pelin de geçmişini peşinden koşar.

Oyuncu Kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Çağrı Çıtanak, Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman, Gürsu Gür, Büşra Develi, Cemre Gümeli, Emre Taşkıran, Barış Gönenen

Kanal: Kanal D
Tarih: 9 Temmuz 2016

Furkan Andıç Kimdir?

4 Nisan 1990 yılında İstanbul’da doğan yakışıklı oyuncu liseden mezun olduktan sonra Ukrayna’ya gitti. İlk yıl hazırlık eğitimi aldıktan sonra dilini geliştirdi. İkinci yılında ekonomi bölümünü okudu. Denklik koşulu nedeniyle İstanbul’a gelmek zorunda kalan oyuncu Bilgi Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaya başladı. Yeditepe Üniversitesine Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. Oyunculuk hayatına Umutsuz Ev Kadınları ile başladı.
Filmografisi:
Umutsuz Ev Kadınları, Kaçak Gelinler, Aşk Emek Hayaller, Yağmurdan Kaçarken

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv