Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tatlı İntikam 18. bölümü ile ekranlara geldi

Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaz döneminde yayın hayatına başlayarak büyük bir hayran kitlesine ulaşan Tatlı İntikam 18. bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Aşk ve komediyi işleyen Kanal D'nin sevilen dizinin son bölümü de beğenilerek izlendi. Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığı anda burada olacak.

Son bölümde neler oldu?
Pelin kendini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir ama Sinan'ı ikna etmek oldukça zordur çünkü Sinan arkadaşı Rüzgar'a güvenir. Rüzgar'ın böyle birşey yapmasına ihtimal bile vermiyordur.Sinan'ın Rüzgar'a olan inancı Pelin'le aralarının açılmasına neden olur. Sinan Pelin'in gönlünü almaya çalışırken Pelin kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan biraz daha emin olmaya başlar.


Geçen hafta ne oldu? 

Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner. Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar. Pelin’i kim neden kaçırmıştır? Rıza’nın ihaleye girmesini istemeyen adamlar mı? Pelin’e öfkesi olan Ceyda mı? Yoksa Sinan’a takıntılı hasta aşık olan Rüzgar mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem