Tatlı İntikam 17. Bölümde Pelin Kurtulacak mı?

Tatlı İntikam 17 Bölüm Cumartesi akşamları sevenleri ile buluşacak

Tatlı İntikam 17. Bölümde Pelin Kurtulacak mı?

Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tugutluı’nun başrollerini paylaştığı sevilen dizisi Tatlı İntikam 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Sevenlerin merakla beklediği yeni bölümde heyecan dorukta. Pelin zar dakikalar yaşıyor. Pelin kurtulabilecek mi? Tüm soruların cevabı Cumartesi akşamı cevabını bulacak.

Geçen Hafta Neler Oldu?
Rüzgâr, dedesinin başına gelenlerden dolayı Pelin’i suçlar. Bu sayede Rüzgâr ile ilgili bazı gerçekler de gün yüzüne çıkıyor. Tüm olanlara rağmen aşklarını yaşayan ikiliyi hiç beklenmedik bir son bekler. Pelin zor dakikalar yaşar.

Konusu:
Pelin’in aşk hayatı sürekli kötü gitmektedir. Sevdiği adam tarafından nikâh masasında terk edilir. Görmüş geçirmiş biri tarafından geçmişte büyük bir ah aldığını ve bu ah edenin gönlünü almazsa aşk hayatı hiçbir zaman normale dönemeyeceğini açıklar. Pelin ise geçmişine yolculuk yapıp bu kişi bulmaya çalışır. Kalbini kırdığı kişi Sinan’dır. Kader Sinan ve Pelin’i karşılaştırdıklarında yeni bir aşk başlar.

Oyuncu Kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu, Furkan Andıç, Büşra Develi, Zeyno Gönenç, Ayşenil Şamlıoğlu, Kerem Atabeyoğlu, Hazal Türesan, Cemre Gümeli, Çağrı Çıtanak, Seren Deniz Yalçın, Bülent Seyran, Elif Çakman, Emre Taşkıran, Gürsu Gür, Barış Gönenen

Büşra Develi Kimdir?

25 Ağustos 1993 yılında İzmit’te doğdu. İlköğretim, orta öğretim ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Oyunculuk eğitimi için İstanbul’a taşındı. Mimar Sinan Üniversite Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünü okumaya başladı. İlyas Yalçıntaş’ın İncir klipinde rol aldı. Daha önce ise tatlı küçük yalancılar dizisinde oynadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem