Tatlı İntikam 16. Bölümde Turgut Bey ölecek mi?

Tatlı İntikam 16. Bölümün fragmanı ve bölüm özeti haberimizde

Tatlı İntikam 16. Bölümde Turgut Bey ölecek mi?

Kanal D ekranlarında Yayınlanan büyük seyirci kitlesine sahip olan dizi Tatlı İntikam 16 Temmuz cumartesi günü sevenlerinin karşısına yeni bölümü ile çıkacak. Yaz dizisi olarak yayın hayatına başlayan romantik-komedi tadında dizi birçok kişi tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor.

D Yapımın üstlendiği dizinin yapımcılığını Ayşe E. Durmaz yapıyor. Barış Erçetin’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin müziğini Güliz Ayla yapıyor.

Tatlı İntikam 16. Bölüm özeti ve fragmanı…
Dizinin bu haftaki bölümünde Turgut Bey Pelin ve Sinan’ı öpüşürken görünce kalp krizi geçirir. Turgut Bey’i hastaneye kaldırdıktan sonra Rüzgar her şeyin sorumlusunu Pelin olduğunu düşünür. Sinan ise tüm olanlardan sonra Pelin’in arkasında durur. Turgut Bey’in ölüp ölmeyeceği ise merak konusu…
 
Geçen Hafta neler oldu?
Pelin’in gidişine çok üzülen Sinan aşkı geri kazanmak uğruna her yolu denemeye hazırdır. Pelin’in geri gelmesi sonucunda sevinen genç aşıklar sonunda barışırlar. Genç aşıkları formalite olan evlilik ve Rıza’nın olması mutlu olmalarını engeller.

Konusu:
Pelin aşktan yana çok talihsizdir. Düğün günü sevdiği adam tarafından ret edilir. Görmüş geçirmiş bir kadın ona hayatında daha önce birinin ahını aldığı için aşk hayatı bu kadar kötü olduğunu söyler. Bunun üzerine geçmişine bir yolculuk yapan Pelin Sinan adında birinin kalbini kırdığını hatırlar. Dizinin konusu ise Pelin ve Sinan’ın aşk hayatını ele alır.

Oyuncu Kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu: Pelin
Furkan Andıç: Sinan
Büşra Develi: Rüzgar
 Zeyno Günenç: Süheyla
Ayşenil Şamlıoğlu: Meliha
Kerem Atabeyoğlu: Rıza
Hazal Türesan: Başak
Cemre Gümeli: Simay
Çağrı Çıtanak: Bülent
Seren Deniz Yalçın: Ceyda
Bülent Seyran: Necip
Elif Çakman: Havva
Emre Taşkıran: Hakan
Gürsu Gür: Zübeyir
Barış Gönenen: Serkan
 
Zeyno Günenç Kimdir?
 
22 Haziran 1967 yılında İzmit’te dünyaya gelen oyuncu ailesinin yönlendirmesi ile bale eğitimi aldı. Mimar Sinan Üniversite’sinde Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Bursa’daki Devlet Tiyatrosunda 3 yıl çalıştı. İstifa ederek ayrılan oyuncu İsviçre’ye giderek eğitimini geliştirdi. Çocuklar Duymasın adlı dizide Dominalt Gönül ile oyunculuk kariyerinde zirveye çıktı.
Filmografisi:
Kuşlu Çorap, Dadı, Eyvah Kızım Büyüdü, Geniş Aile, Doktorlar, En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın, Avrupa Yakası, Çocuklar Ne Olacak, Keloğlan Kara Prens’e Karşı, Hayat Apartmanı, Paramparça Aşklar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem