Tatlı İntikam 14. bölüm fragmanı çıktı mı?

Tatlı İntikam yeni bölümüyle izleyenlerle buluştu

Tatlı İntikam 14. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'nin yeni dizilerinden olan ve kısa sürede büyük bir beğeni kazanan Tatlı İntikam 13. bölümü ile ekranlara geldi. Sevilen dizide iki aşığın arasında önemli bir tartışma yaşandı. Tatlı İntikam 14. bölüm fragmanı  yayınlandı. Fragmanı ise bir çok kişi tarafından ilgi gördü. 

Tatlı İntikam 14. Bölüm özeti ve fargmanı...

Rüzgar sayesinde Sinan'ın sahte evlilik olayını annesi öğrenir. Turgut Bey'in ise Sinan'ın annesinin yanına gitip 'Dünür Oluyoruz' sözleri üzerine Medih aHanım şaşırır. Bu duruma en çok üzülen Pelin oluyor. Sinan Rüzgarı Pelin ile konuşması için ikn aetmeye çalışıyor. Sinan ve Pelin yüzyüze geliyor. Sinan ''Sen üzülünce benim içim yanıyor Pelin. İnan bana sana söz veriyorum bu oyun bitecek.'' sözlerine karşılık ''Keşke İnnabilsem'' sözleri ile cevap verir. 


13. Bölüm özeti

Pelin ve Sinan yarışmanın yapılacağı otele birlikte giderler. Burada ilk rakibi olan kişi Kerem olur. Kerem oldukça düzenbaz ve kazanmak için herşeyi yapabilecek bir kişidir. Bu nedenle Sinan duruma hayli bozulur. . İkili mutlu vakit geçirirken gelen misafir onlara sürpriz anlar yaşatır. Aynı zamanda Turgut Rıza’ya Sinan’ın evli olduğunu söyler.

Yönetmenliğini Barış Erçetin'in yaptığı dizinin yapımını ise D Prodiction üstleniyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerini Furkan Andıç ve Leyla Lydia Tugutlu paylaşmaktadır.

Konusu:
Pelin’in aşk hayatı beklediği gibi gitmez. Sevdiği, evleneceği adam düğün günü Pelin’i terk eder. Yaşlı bir kadın ise Pelin’in geçmişte büyük bir ah aldığını ve bu ah eden kişini onu affetmediği sürece aşk hayatı hiçbir zaman düzelmeyecektir. Pelin ve Sinan’ın hikâyesi burada başlar.

Oyuncu kadrosu:
Leyla Lydia Tugutlu:  Pelin, Furkan Andıç:  Sinan Tankut, Büşra Develi:  Rüzgar Sürer, Can Nergis:  Tolga, Zeyno Günenç:  Süheyla, Ayşenil Şamlıoğlu: Meliha, Kerem Atabeyoğlu:  Rıza, Hazal Türesan:  Başak, Çağrı Çıtanak:  Bülent, Cemre Gümeli:  Simay, Bülent Seyran.  Necip, Elif Çakman:  Havva, 
Seren Deniz Yalçın:  Ceyda

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler