Survivor'da kim elendi?

TV8'de yayınlanan ekranların rekortmen yarışma programı Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Survivor'da kim elendi?

TV8'de yayınlanan ekranların rekortmen yarışma programı Survivor'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Büyük çekişmeye sahne olan bu haftanın sonunda "Survivor'dan kim elendi " sorusu yanıtını buldu. Ve elenen isim Yattara oldu.

31 Mayıs Salı akşamı yarışmada ada konseyi gerçekleştirildi ve bir isim adaya veda etti.Bu hafta eleme potasına ilk olarak yarışmacıların adını yazdığı Semih girdi. Ardından kişisel dokunulmazlığı kazanan Yunus Günçe ise Yattara'nın ismini söyledi. İkinci dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımının kaybetmesi üzerine Nagihan otomatik olarak eleme potasına giren isim oldu. Böylece Semih, Yattara ve Nagihan isimleri arasından birisinin yarışmaya veda edeceği kesinleşti. 

Konsey sonunda yarışmadan elenen isim İbrahim Yattara oldu. Bilindiği gibi Yattara'ya Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da twitter üzerinden destek olunması için çağrıda bulunmuştu. Ancak bu çağrı etkili olmadı ve Trabzonspor'un efsane ismi yarışmaya veda etti.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

Yarışmada ada konseyinden önce ödül oyunu oynandı. Et yemeklerinin uzmanı Nusret'in hazırladığı et ödülü olan yarışmada kazanan taraf Gönüllüler Takımı oldu. Böylece Gönüllüler uzun bir sürenin ardından ödül oyunu kazanmanın keyfini yaşadı.

Konseyde Acun Ilıcalı önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı yarın adada Sembol Oyununun finalinin yapılacağını söyledi. Yarın en çok sembolü olan yarışmacıların daha çok canı olduğu olacağı yarışmada bir kadın bir erkek finale kalacak. Finalde erkek ve kadın yarışmacının oynayacağı oyun sonrasındabir isim Kıbrıs'taki büyük finale gitmeyi garantileyecek. Öte yandan Ilıcalı bir başka gelişmeyi de açıkladı. Çarşamba ve Perşembe günü bütyük sms oylaması yapılacak. Tüm yarışmacıların oylanacağı bu iki günde toplam smsler sonrasında hızlı çekimlere geçilecek ve Kıbrıs'a kadar başka oylama gerçekleştirilmeden büyük sms oylamasındaki sonuçlara göre elemeler gerçekleştirilecek.

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ

Sevilen yarışmada geçen hafta yarışmaya veda eden isim Gönüllüler Takımından olmuştu. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerden Yunus ile Atakan eleme potasına girmişti. İkinci dokunulmazığı gönüllülerin kaybetmesi üzerine Damla ile Gizem Memiç de elenme adayı oldu. Bu dört isim arasında en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Gizem Memiç oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler