Survivor’da kim elendi? - 14 Haziran dokunulmazlık oyunu

Survivor’da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında adaya kimin veda edeceği belli oldu.

Survivor’da kim elendi? - 14 Haziran dokunulmazlık oyunu

Sona doğru yaklaşıldıkça heyecanın ve rekabetin artığı Survivor’da kim elendi sorusu yanıtını buldu. Yarışmaya veda eden isim Trabzonlu Yunus Günçe oldu. Bilindiği gibi yiine yarışmadan Trabzonlu olan Tuğba Özay ile artık Trabzonlu sayılan İbrahim Yattara elenmişti.

Türkiye’nin en fazla seyredilen yarışma programlarından olan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor 2016’da 14 Haziran akşamı oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında yapılan ada konseyinde Yunus adaya veda etti.


İLK ADAY BELLİ OLDU

Dün akşam ekranlara gelen bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış ve ilk adayı gönüllüler takımından çıkacağı belli olmuştu. Bunun üzerine daha önceden Kıbrıs’ta yapılacak olan büyük finale gitmeyi garantileyen Damla’nın dokunulmaz olarak katıldığı ada konseyinde Serkay ve İbrahim arasında yapılan oylamada iki oy İbrahim’e çıkınca elenmesi için ismi belirlenen ilk isim İbrahim oldu.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK

Bu akşam 14 (Haziran) ekranlara gelen bölümde ise ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Kıyasıya bir rekabet içinde geçen dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımı içinde oynanan Bireysel dokunulmazlık oyununda ise ilk elenen Yunus ve onun ardından elenen isim Semih oldu. Son olarak ise Nagihan elendi ve Bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibi Atakan oldu.

ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında yapılan ada konseyinde elenmek üzere ikinci isim belli oldu. Ada konseyinde yapılan oynalamada Yunus'a 2 oy ve Semih'e 2 oy çıktı. Bu durumda 3 kişi elenmek üzere potay girdi. Gönüllüler takımından İbrahim, Ünlüler takımından ise Yunus ve Semih elenmesi için ismi belirlenen kişiler oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Yunus Günçe oldu
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem