Survivor’da heyecan dorukta kim elendi 10 Mayıs

Türk Televizyonlarını  en çok izlenen yarışma programlarından olan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor’da 10 Mayıs akşamı yapılan ada konseyinde kimin eleneceği belli oldu. KİM ELENDİ? Yapılan ada konseyinde, önceki hafta yapıl

Survivor’da heyecan dorukta kim elendi 10 Mayıs

Türk Televizyonlarını  en çok izlenen yarışma programlarından olan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Survivor’da 10 Mayıs akşamı yapılan ada konseyinde kimin eleneceği belli oldu.

KİM ELENDİ?

Yapılan ada konseyinde, önceki hafta yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında yapılan oylama sonucunda Atakan ismi elenmesi için çıktı. Sonrasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu Yattara kazandı ve konseyde elenmesi için Yunus’un adını verdi. Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu ise yine ünlüler takımı kaybetti. Bu sonuç yarışmadan ünlüler takımından birinin eleneceğini kesinleştirdi. Ada konseyindeki oylamada Yunus, Semih, Nagihan ve Yattara, Egzi’nin adını yazarken Atakan ve Ezgi, Nagihan’ın adını yazdı. Bböylece Ezgi elenmesi için adı çıkan 3. İsim oldu.

Bu akşam yapılan ada konseyinde sms sonuçları açıklandı ve adaya veda eden isim Ezgi Avcı oldu.

survivor’da-heyecan-dorukta-kim-elendi-10-mayis.jpg

FİNAL SEMBOLÜNÜ VE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

10 Mayıs akşamı oynanan ve Kıbrıs için bilet olan Final Sembolü oyununda kıyasıya bir rekabet yaşandı. Bütün yarışmacıların bireysel yarıştığı oyunda, ilk engelin üstünden geçerek ilk puzzle yaparak ikinci engeli de aştıktan sonra ikinci puzzle’ı yaparak 5 seramiği ilk kıran yarışmacının sayı aldığı ve 2 sayısal üstünlüğü yakalayarak rakibini elediği yarışma sonunda  final sembolünün sahibi kızlarda Damla, erkeklerde ise Efecan oldu. Oyun sonundaki büyük ödül olan sac kavurma, domatesli pilav, ayranın yanında mor odada aileler tarafından yarışmacıların en sevdiği eşyasını gönderecekleri ödülü gönüllüler kazandı.

ÜNLÜLER TAKIMINA BÜYÜK ÖDÜL

9 Mayıs akşamı oynanan ödül oyununu kazanan ünlüler takımı muhteşem bir ödülün tadını çıkardı. Adadan uçakla alınan ünlüler takımı bir katamaranda bir gün geçirdiler. Yemek yediler, deniz sporları yaptılar, jetski kullandılar ve gönüllerinde eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler