Survivor'da bu akşam neler oldu? Birleşme partisi ne zaman

TV 8'de ekranlara gelen Türkiye'nin reyting rekortmeni programı olan Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geliyor.

Survivor'da bu akşam neler oldu? Birleşme partisi ne zaman

TV 8'de ekranlara gelen Türkiye'nin reyting rekortmeni programı olan Survivor bu akşam yeni bölümü ile ekranlara geliyor.

Perşembe, cuma,cumartesi,pazar, pazartesi ve salı günleri ekranlara gelen Survivor'da bu akşam Kıbrıs Final Sembolü oyunu oynanacak. Yarışmacıların kıyasıya yarışında kazanan bakalım kim olacak?

Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Semih Öztürk'ün ünlüler takımında hedefe konulduğu görülüyor. Nagihan, Semih'in ödül oyunlarında iyi yarıştığını ancak dokunulmazlık oyunlarında bambaşka olduğunu dile getirerek "Konseyde sürekli Kıbrıs'ı ben garantiledim" diyor. Performansa bakıldığında ben birinci olduğum halde böyle konuşmuyorsam, onun da teleffuz etmemesi gerekiyor" dedi. Tuğba'nın elenişini hatırlatan Nagihan en son Tuğba'nın smste birinci olduğunu ancak şuanda aralarında olmadığını belirterek " Bir bakmışsın belki Semih de aramızda olmayacak" ifadelerini kullandı. Son oylamada Serkay'ın gerisinde kalan Semih "Önümüzde dokunulmazlık oyunu olacak. Orada da yapacağım şovlar olacaktır" şeklinde konuştu.

BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor'da birleşme partisi 1 Mayıs Pazar akşamı gerçekleştirilecek. Partiye özel sürprizler de yapılacak. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada 3 Adam'ın skeçler hazırladığını ve bir ses yapılacağını ayrıca Lil Jon'un sahne alacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem