Survivor'da 30 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2016'da bu akşam dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Semih Şentürk ve Yattara sonrası sms'e çıkacak diğer isim belli oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yaşandığıoyunda, ünlüler ve gönüllüler

Survivor'da 30 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2016'da bu akşam dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Semih Şentürk ve Yattara sonrası sms'e çıkacak diğer isim belli oldu.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı yaşandığıoyunda, ünlüler ve gönüllüler takımlarının büyük efor sarfettikleri mücadelede kazanan belli oldu.

Dokunulmazlık oyununun galibi 10-5 gibi net bir skorla "gönüllüler" takımı oldu.

Dün Akşam kaybedilen oyunun ardından poyaya giren Yattara ve Semih'in ardından bu akşamki oyun sonrası Nagihan potaya giren 3.isim oldu.

Bilindiği gibi Yunus Günçe bireysel dokunulmlık oyunu sonrası, Atakan ise geçirdiği sakatlık sonrası Acun Ilıcalı tarafından dün akşam dokunulmaz olduğu açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem