Survivor son bölümde sinirler gerildi

haber61- Survivor 2016'nın 22 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyununu kazanan ümlüler oldu.

Survivor son bölümde sinirler gerildi

haber61- Survivor 2016'nın 22 Nisan akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyununu kazanan ümlüler oldu.

Şampuan, duş, vücut bakım, sauna, masaj ödülünün ardından birde karınlarını kızarmış patates ve et ile doyuran ünlüler adalarına döndükten sonra pazar akşamı yayınlanacak olan eleme oyunu sonrası olası yaşanacaklarla tartışmaya girdiler.

Survivor son bölümde Bu hafta yapılacak eleme oyununun kaybedilmesi halinde aralarından kimin aday gösterilmesi gerektiği konusunda strateji belirlenmesi gerektiği konusunda fikir alışverişi yapıldı.

Gönüllüler adasından sms'e girecek olan Gizem Kerimoğlu ve Serkay'ın karşısına bu haftaki eleme oyununu kaybetmeleri durumunda oy oranı güçlü bir aday çıkarmaları gerektiği görüşü ağırlık basarken daha önce bir çok kez 1.çıkan avatar Atakan bu görüşe karşı çıktı.

Beni Aday Çıkaramazsınız

Avatar Atakan kendisinin desteğinin güçlü olduğundan şüphesi olmadığını fakat Kıbrıs ve Şampiyonluk hedefleri olduğu için aday olarak riske edilmesini istemediğini ifade ederek, Tuğba Özay ve Yunus Günçe'nin gösterilmesini istedi.

Tuğba Özay'ın da bir önceki elemede 1.çıkmış olduğunu, aday gösterilmesi halinde gitmeme ihtimalinin yüksek olduğunu söyleyen Atakan, Ezgi Avcı'nın da aday gösterilmemesi gerektiğini ifade etti.

Yattara ve Semih tepkili

Yattara ve Semih bu konuda tepki gösterirken kimin yazılıp kimin yazılmayacağına hiç kimsenin karar veremeyeceğini herkesin bu konuda özgür olduğunu belirtmesinin ardından adada soğuk rüzgarlar esmeye başladı.

yarışmacılar Avatar Atakan'ın devamlı olarak Ezgi Avcı'yı koruma yönünde hareketler içerisinde olduğunu, gerekirse bu ismide yazabileceklerini ifade ettiler.

Görünen o ki 24 Nisan'da ki eleme oyununu ünlüler kaybederse adada büyük tartışmalar yaşanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler