Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 26 Haziran

Survivor'da ödül oyunu oynandı

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 26 Haziran

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'da ödül oyunu oynandı.  26 Haziran Akşamı ekranlara gelen bölümde yarışmacılar ilk olarak bilgi yarışması oynadı. Bu oyunu kiç kazanamayan Atakan bu kez şanssızlığını kırarak birinci olmayı başardı.

Günün ikinci oyunu ise 3 günlük Miami tatili olan ödül oyunu oldu. Yarışmayı kazanan taraf 10-4 gönüllüler takımı oldu

Surivivor'da sona doğru

Sevilen yarışmada artık son düzlüğe girilmiş durumda. Yalnızca 3 gün sonra Dominik'teki yarış sona erecek. Ardından Kıbrıs'ta düzenlenecek olan yarı final ve final heyecanı yaşanacak. Finaller öncesinde adada yalnızca 4 kişi kalmış durumda. Gönüllüler Takımında Damla ile Serkay, Ünlüler takımında ise Atakan ile Nagihan adadaki yaşamlarını sürdürüyor. Bu isimlerin dışında ünlüler takımında yer alan ancak sakatlığı sebebiyle son 1 haftadır yarışlara katılamayan Semih Öztürk direk olarak Kıbrıs'a gidecek. Yarışmacı burada direk sms oylamasına katılacak..


Öye yandan dün oynanan oyunda ilk finalist belli oldu. Serkay oyunu kazanarak ilk finalist olmayı başarırken Atakan ise yarı finale kaldı. Damla,Semih ve Nagihan ise sms oylamasına çıkacak.

Semih'e ne olmuştu?

Semih Öztürk oynanan havuz oyunu sırasında Serkay'la karşılaşırken eline aldığı bir darbe sonrası parmağında kırık oluştu. Acil olarak hastaneye kaldırılan başarılı yarışmacının parmağı ameliyat edildi. Acun Ilıcalı düzenlenen ada konseyinde Semih'in artık oyunlarda yer alamayacağını açıklarken direk Kıbrıs finalindeki oylamalara katılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler