Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Ekranların en çok izlenen ve yayınlandığı her akşam reyting listelerinin zirvesine oturan Survivor 2 Haziran akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Ekranların en çok izlenen ve yayınlandığı her akşam reyting listelerinin zirvesine oturan Survivor 2 Haziran akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki nefes kesen oyunlara sahne olan Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Büyük bir heyecanla takip edilen yarışmada bu akşam yemek ödülü oyunu oynandı. Ünlüler takımı le gönüllüler takımı arasındaki yarışma tam anlamıyla nefes kesti. Oyunda 6-1 geriye düşen ünlüler takımı büyük bir geri dönüşe imza atarak önce beraberliği yakaladı ve sonrasında oyunu bayrak yarışına kadar taşıdı.  Ve sonuç olarak ünlüler takımı 10'a 9 galip gelerek ödülün sahibi oldu.

Oyun sonrasında ünlüler büyük bir coşkuyla ödülün keyfini yaşadı.

BU HAFTA NELER OLDU KİM ELENDİ?

Sevilen yarışmada bu hafta büyük bir sürpriz yaşandı. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden ünlüler takımından 3 isim eleme potasına girdi. Eleme potasına giren isimler Yattara, Nagihan ve Semih oldu. SMS oylaması sonucunda yarışmanın açık ara en başarılı yarışmacılarından olan Yattara adaya veda eden isim oldu.

Bu haftaki sms oylaması ve elemenin ardından Acun Ilıcalı son sms oylaması gerçekleştirileceğini açıkladı. Tüm yarışmacılar büyük sms oylamasına tabi tutularak 48 saat sürecek olan oy verme süreci başlatıldı. Bu sürecin sonunda oluşan sms sonuçlarına göre finale kadar diğer elemeler gerçekleştirilecek.

Kıbrıs Final Oyununun finali gerçekleştirildi. Finalde büyük bir sürpriz yaşandı. Yarışmadan erken elenebilecek isimler arasında gösterilen gönüllüler takımındaki Damla, Kıbrıs Final Oyununda birinci olmayı başararak Kıbrıs'taki büyük finale geitmeyş garantileyen ilk isim oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem