Survivor ödül oyununu kim kazandı? 22 Haziran Survivor

Survivor'da ödül oyunu oynandı

Survivor ödül oyununu kim kazandı? 22 Haziran Survivor

TV8'in fenomen yarışma programı olan Survivor'da ödül oyunu oynandı. 22 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelen sevilen programda yarışma yine nefes kesti.

2 etaplı oynanan oyunda özellikle ilk oyun daha çekişmeli geçti. İlk etabı kazanan taraf gönüllüler oldu. İkinci etapta ise gönüllüler adeta şov yaptı. Serkay ile Damla rakiplerini 10-5 yenerek ödülün sahibi oldu. Gönüllüler ödül olarak Holywood'a gidecek.

SON 7 GÜN

Heyecanla takip edilen Survivor'da artık son düzlüğe girilmiş durumda bu haftaki elemenin gerçeklemesinin ardından yarışmacılar Dominik'de yalnızca 7 gün daha kalacak. 7 günün sonunda 1 kişinin daha elenmesiyle son 4 kişi büyük final için Kıbrıs'a gidecek. Burada yarışmanın kazananı belli olacak.


SEMİH YİNE YOKTU

22 Haziran akşamı ekranlara gelen bölümde geçtiğimiz günlerde parmağı kırılan Semih Öztürk yine yer almadı.Yarışma sırasında parmağı kırılan ve ameliyat olan Semih'in dinlendirildiği kaydedildi. Ayrıca Semih bu hafta Acun Ilıcalı tarafından sakat olduğu gerekçesiyle dokunulmaz ilan edilmişti.

SON ELENEN

Programda hafta sonu dokunulmazlık oyunları oynandı. İlk oyunu kazanan taraf ünlüler olunca ilk isim gönüllükerden çıktı ve İbrahim eleme potasına girdi. İkinci dokunulmazlıkta ise kazanan gönüllüler oldu ve Nagihan da aday oldu. Ada konseyinde daha önceki gerçekleştirilmiş olan büyük sms oylamasına sonucuna göre İbrahim'in elendiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem