Survivor eleme potasındaki isimler belli oldu

Ekranların en çok izlenen ve reyting rekorları kıran programı Survivor'da eleme adayları belli oldu. Sevilen yarışmada bu hafta neler yaşandı ve hangi isimler potaya girdi? İşte detaylar 17 Mayıs Pazartesi günü akşamı ekrana gelen yarışmada dokunulmazlık

Survivor eleme potasındaki isimler belli oldu

Ekranların en çok izlenen ve reyting rekorları kıran programı Survivor'da eleme adayları belli oldu. Sevilen yarışmada bu hafta neler yaşandı ve hangi isimler potaya girdi? İşte detaylar

17 Mayıs Pazartesi günü akşamı ekrana gelen yarışmada dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunu kazanan 10-8 ünlüler takımı oldu. Oyuna damga vuranlar ise ünlülerden Nagihan ile Atakan oldu. İkili takımının aldığı tüm sayılara imza atmayı başardı. Bu sonucun ardından ada konseyinde bu hafta ikinci kez gönüllüler takımından bir ismin yazılacağı kesinleşti. Önceki dokunulmazlık oyunu sonrası ismi yazılan Gizem Kerimoğlu ile dokunulmazlık ödülünün sahibi olan Gizem Memiç'in söylediği Serkay'dan sonra bu akşam yapılan oylamada Survivor eleme potasına giren isim Damla oldu. Damla'nın ismi konseyde 3 kez yazılırken Efecan'ın ismi de 2 kez yazıldı.

survivor-eleme-potasi.jpg

Özetle Survivor eleme potası; Gizem Kerimoğlu, Serkay ve Damla'dan oluştu.

 Bilindiği gibi Kerimoğlu'nun takım arkadaşları ile arasına koyduğu mesafe nedeniyle gönüllüler takımının her konseyinde adı takım arkadaşlarıyla çıkarılan ilk kişi oluyordu. Bu hafta da bu değişmedi. Dokunulmazlığın sahibi olan Gizem ise Serkay'ın adını verirken onun sms gücüne güvendiği için böyle bir karar aldığını ve onun potadan çıkacağına inandığı için adını söylediğini belirtti. Son olarak adı çıkan Damla ise tercihlerin azalmasının kurbanı oldu. Gizem M. ,Serkay, Gizem K. isimlerinin yazılamayışı nedeniyle tercihlerin azalması ile iki Efecan üç Damla ismi çıktı. 

Yarışmada elenecek isim Salı günü yapılacak ada konseyinde açıklanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem