Survivor eleme potasına hangi isimler girdi?

Ekranların en çok izlenilen ve yayınlandığı günlerde reyting sıralamalarının tepesinde yer alan Survivor 2016'da 22 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı ve ada konseyi gerçekleştirildi. İşte detaylar... Survivor bu hafta yine nefes kesen oyunlar

Survivor eleme potasına hangi isimler girdi?

Ekranların en çok izlenilen ve yayınlandığı günlerde reyting sıralamalarının tepesinde yer alan Survivor 2016'da 22 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyunu oynandı ve ada konseyi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Survivor bu hafta yine nefes kesen oyunlara sahne oldu. Gönüllüler Takımı dün akşam oyun ödülünü kazanarak 6 oyunluk mağlubiyet serisini sonlandırdıktan sonra bu kez dokunulmazlık oyununu da kazanmayı başardı. Oyunda ünlüler takımı 10-5 kaybederek ada konseyinde isim çıkarak ilk taraf oldu. 

survivor-eleme-potasi-001.jpg

Ada konseyi öncesinde oyunu kaybeden ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Yarışmada kazanan isim Semih oldu. Böylece konseyde yazılacak isimlerin yanı sıra diğer elenmesi için ikinci ismi Semih söyledi. Bu gecenin sonunda "Survivor eleme potasında hangi isimler var" sorusu yanıtını buldu.

Konseyde; Semih ve Atakan Yunus'u , Yunus Yattara'yı yazarken, Nagihan ve Yattara kimi yazdığını göstermedi. Oylar açıklandı ve Yunus ilk eleme adayı oldu. Semih ise Atakan'ın ismini söyledi. 

Öte yandan Ünlüler Takımı'nda şu anda 5 isim yer alıyor. Atakan, Yattara, Nagihan,Semih ve Yunus'un yer aldığı takımda bu gece iki isim elenmeye aday olarak çıkacak. İsimlerin belli olmasının ardından yarın yine dokunulmazık oyunu oynanacak. Bu oyunda da kaybeden taraftan eleme potasına yeni isimler eklenecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler