Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor 23 Haziran

Survivor'da ödül oyunu oynandı. Neler oldu detaylar burada

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? Survivor 23 Haziran

Ekranların vazgeçilmez programı haline gelen Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıtını buldu.

23 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu oynandı. Oyun yine iki etaplıydı. İlk oynanan yarışmada kazanan taraf 10-7 ünlüler oldu. İkinci etaba ünlüler böylece 3-0 önde başladı. Oldukça çekişmeli geçen ikinci etapta ünlüler yine 10-7 kazanmayı başardı. Böylece ödül olan Yunanistan tatiline hak kazanmayı başardılar.

Ödül oyununun ardından bu kez dürüm ödüllü küçük bir oyun oynandı. Bu oyunu da kazanan taraf Nagihan ile Atakan oldu. Böylece ünlüler bu bölümde tüm oyunları kazanarak ödüllerin sahipleri oldular.


ADA KONSEYİ

Survivor'da bu akşam ada konseyi de yapılacak ve özellikle parmağı kırılan Semih Öztürk ile ilgili karar açıklandı. Neler yaşanacağı konusunda Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Bundan sonra eleme yapılmayacğını söyleyen Ilıcalı, Semih de dahil olmak üzere 5 yarışmacının Kıbrıs finalinde olacağını açıkladı. Bu noktada Semih'in durumundan ötürü önce yarı final yapılacak ardından da final gerçekletirilcek. Semih oyunlara katılmadan oylamalara çıkacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler