Survivor da dışarıya bilgi mi sızıyor?

Haber61 - Türkiye'nin en çok izlenen programlarının başında olan Survivor bu yıl yine izlenme rekorları kırarken hakkında çıkan iddialar da bitmek bilmiyor

Survivor da dışarıya bilgi mi sızıyor?

Haber61 - Türkiye'nin en çok izlenen programlarının başında olan Survivor bu yıl yine izlenme rekorları kırarken hakkında çıkan iddialar da bitmek bilmiyor.

Bu noktada son haftada dokunulmazlık oyunu öncesinde ortaya çıkan bir detay büyük dikkat topladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında oynanan dokunulmazlık oyununun sonucu Pazar günü akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmadan önce sosyal medyada Gizem Memiç'in hayran sayfası tarafından "Kesin bilgi" notu ile paylaşıldı.

İşin dikkat çeken yönü ise paylaşılan bilginin doğru olmasıydı. Gizem Memiç'in sayfasında paylaşılan "Kesin bilgi" de dokunulmazlık oyununu Ünlüler Takımı'nın kazandığı belirtilerek Memiç'e oy verilmesi için örgütlenilmesi isteniyordu. Bu paylaşımlardan saatler sonra ekrana gelen Survivor'ın yeni bölümünde tıpkı paylaşımdaki gibi Dokunulmazlık Oyunu'nu kazanan taraf Ünlüler Takımı oldu.

Böylece gönüllüler takımından yarışmacının elenmesi kesinleşirken Gizem Memiç için saatler öncesinden yapılan oylama çağrısının başarılı yarışmacıyı potaya girmesi durumunda elenmekten kurtarıp kurtarmayacağı merakla bekleniyor. Ayrıca Survivor da yaşanan gelişmelerin gerçekten dışarıya sızıp sızmadığı şüphesi, yarışmayı takip edenler tarafından açıklama beklenen konuların başında geliyor.

BU HAFTA KİMLER ELEME POTASINDA

Sevilen yarışmada bu haftadan itibaren farklı bir yol izleniyor. Hafta içerisinde Semih ile kavga eden ve tehditler savuran Zafer'in elenmesi sonrası Acun Ilıcalı bu hafta eleme gerçekleşmeyeceğini açıklayarak 4 kişinin potada olacağını bildirdi. Bu hafta belirlenen ilk iki isim yarışmacıların oylarıyla çıkan Gizem Kerimoğlu ve dokunulmazlık sembolünün sahibi İbrahim'in söylediği Serkay Tütüncü oldu. Diğer iki isim ise bu hafta Pazar günü yapılacak olan konseyde belirlenecek.

Bu hafta Survivor'da elenecek isim birleşme partisi öncesinde adaya veda eden son isim olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem