Survivor 2016 büyük final neden yayınlanmadı?

Survivor 2016 büyük final yayınlanmadı. İşte yayınlanacağı tarih…

Survivor 2016 büyük final neden yayınlanmadı?

Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2016’da büyük final heyecanı yaşanıyor.

Kıbrıs’ta yapılacak olan büyük final öncesinde Damla, Nagihan ve Semih çeyrek finalde yarıştılar. Serkay’ın finalist, Atakan’ın yarı finalist olduğu yarışmada yapılan sms oylamasına göre çeyrek finalde ilk elenen isim Nagihan oldu. Nagihan’ın elenmesi sonrasında yapılan ikinci sms oylamasında ise Semih elendi ve Damla yarı finalde Atakan’ın rakibi oldu.



ACI OLAY SONRASINDA YARIDA KESTİ

28 Haziran’da yapılan ve büyük yüzleşmeye sahne olan yarı finalin reklam arasında Acun Ilıcalı acı haberi verdi. Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen hain saldırının haberini aldıklarını belirten Acun Ilıcalı, “Yarışmacı arkadaşların haberi yok ama konuklarımızın haberi olmuştur. Aldığım bilgi ile kahrolduk. İstanbul'dan üzücü bir haber geldi. İstanbul'da bir patlama meydana gelmiş, bizde reklam arasında öğrendik. Buradan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Bu durumda oylama akşamını uzatmamıza gerek yok. Hemen sonucu açıklayıp programı sonlandırıyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu gelişmenin ardından sms sonuçlarına göre Damla elendi ve Atakan büyük finalde Serkay’ın rakibi oldu.

BÜYÜK FİNALİN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen hain saldırı sonrasında bugün bir günlük yas ilan edilirken yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile büyük finalin 30 Haziran Perşembe gününe alındığını bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem